Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των αστεριών σε ένα υπέροχο εστιατόριο (Photos)

16 Δεκεμβρίου 2017 14:53
Ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των αστεριών σε ένα υπέροχο εστιατόριο (Photos)

Προτιμάτε ένα ρομαντικό δείπνο σε μια γωνιά μιας αρχαίας σπηλιάς ή κάτω από τα αστέρια;Αυτές είναι οι επιλογές που σας προσφέρει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Κένυας, το οποίο φιλοξενείται σε ένα σπήλαιο, ηλικίας εκατοντάδων χιλιάδων ετών.

Το σπήλαιο φωτίζεται αποκλειστικά από το φως των κεριών και αποτελείται από μια σειρά από θαλάμους διασύνδεσης, δημιουργώντας ρομαντικές γωνιές και ένα ένα αίθριο, ώστε οι επισκέπτες να έχουν την επιλογή ενός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο γιος πασίγνωστου πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού!

Σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νότια της Μομπάσα, το εντυπωσιακό σπήλαιο μετατράπηκε σε εστιατόριο πριν από 33 χρόνια από ένα ζευγάρι, τον George και την Jackie Barbour.

Επιλέγοντας το ιδανικό όνομα «Cave Ali Barbour», που σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, το σπήλαιο του Barbour, οι ιδιοκτήτες του επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα τον χώρο, που σήμερα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 80 άτομο, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Ο 75χρονος σήμερα, George Barbour αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Το σπήλαιο πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 120.000 και 180.000 ετών. Όλα παρέμειναν όπως ακριβώς ήταν, εκτός από τον χώρο, που φιλοξενεί την κουζίνα και τις τουαλέτες, που έπρεπε να τροποποιηθούν για λειτουργικούς λόγους».

Προσπαθώντας να διατηρήσουν τη μοναδικότητα του χώρου, όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν προκαλούν την παραμικρή διάβρωση.

Τα κεριά που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο και τα φαναράκια δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Επιπλέον επίδομα "ανάσα" από το Δώρο Χριστουγέννων! Ποιοι θα πάρετε ακόμα 400 ευρώ;

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share