Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Χανιά: Το πιο περίεργο σπίτι στο Airbnb που δεν έμεινε ούτε μέρα ξενοίκιαστο (Photos)

9 Νοεμβρίου 2017 13:25
Χανιά: Το πιο περίεργο σπίτι στο Airbnb που δεν έμεινε ούτε μέρα ξενοίκιαστο (Photos)

Το φαινόμενο Airbnb, έχει «χτυπήσει» ολόκληρη τη χώρα με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί τα σπίτια για αστική μίσθωση!

Οπως αναφέρει το flashnews.gr πατρικά σπίτια που παρέμεναν κλειστά, εξοχικά αλλά και διαμερίσματα που αποτελούν κύρια κατοικία για μια οικογένεια, «σενιαρίστηκαν» και καταχωρήθηκαν στην πλατφόρμα έναντι το λιγότερο για 20 ευρώ την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ η τσάντα της; Η μεγάλη αποκάλυψη της μάνας!

Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν οποιοδήποτε χώρο διέθεταν προκειμένου να ενισχύσουν τα εισοδήματά τους, φιλοξενώντας τουρίστες που ήθελαν να συνδυάσουν την οικονομική διαμονή με τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Ένας Χανιώτης όμως, αποδείχτηκε πιο ευρηματικός από τους άλλους καθώς ούτε χρειάστηκε να ξεσπιτωθεί, ούτε να επισκευάσει κανένα σπίτι αλλά κατάφερε να μισθώσει ένα μικρό χώρο, στην πίσω αυλή του σπιτιού του, κοντά στο Σόδυ, έναντι 25 ευρώ την ημέρα.

Ένα τροχόσπιτο, για δύο μήνες, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, να «σαρώσει» άλλα καταλύματα που μισθώνονται με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή και να έχει πληρότητα 100%.

Το τροχόσπιτο, μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου βρισκόταν στην πλατφόρμα και στη συνέχεια αφαιρέθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε με καροτσάκι και πατερίτσες στην Ελλάδα η Ειρήνη Ζάχου! Εσπευσμένα στο χειρουργείο η παίκτρια του ριάλιτι! (video)

Πηγή: Flashnews.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share