Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρέξτε να προλάβετε: Η πιο φθηνή προσφορά για Κροατία για να δείτε από κοντά την μάχη της Εθνικής Ελλάδος! Κλείστε θέση τώρα

17 Οκτωβρίου 2017 15:32
Τρέξτε να προλάβετε: Η πιο φθηνή προσφορά για Κροατία για να δείτε από κοντά την μάχη της Εθνικής Ελλάδος! Κλείστε θέση τώρα

Με αφορμή το ότι η Κροατία θα βρεθεί τελικά στον δρόμο της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018 βρήκαμε για εσάς τη καλύτερη προσφορά για να πετάξετε για Κροατία και μάλιστα στη πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Η Εθνική μας ομάδα θα παλέψει και για ένα ρεκόρ, αφού εάν καταφέρει να προκριθεί, θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πηγαίνει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσα από μπαράζ τρεις σερί φορές. Τις δυο προηγούμενες απέκλεισε την Ουκρανία (2009) και τη Ρουμανία (2013). Με την ελπίδα να τριτώσει το καλό για την «γαλανόλευκη»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία μάνας και κόρης στο Μαρκόπουλο! (photos)

Το Ζάγκρεμπ τα έχει όλα: μουσεία, γκαλερί, τεράστια πάρκα και μεσαιωνικά στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχάσετε –για λίγο– την απέραντη ακτή της χώρας.

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από τον πόλεμο της ανεξαρτησίας της Κροατίας, αλλά λίγα πράγματα στην πόλη μαρτυρούν τα σημάδια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κηδεία μάνας και κόρης στο Μαρκόπουλο: Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος!

Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων και ταξί για να φτάσετε εκεί. Το λεωφορείο θα σας κοστίσει Κ30 (4 ευρώ) και ένα ταξί Κ200 (γύρω στα 26 ευρώ) και η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 με 30 λεπτά, αναλόγως την κίνηση. Η αστική συγκοινωνία της πόλης είναι εύχρηστηκαι θα σας βγάλει σε όλα τα κεντρικά σημεία.

Περιήγηση στην πόλη
Το βόρειο τμήμα του Ζάγκρεμπ, το Gornji Grad είναι και το πιο ιστορικό κομμάτι και έχει διατηρήσει τα μεσαιωνικά στενά και δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός: Ο παγκοσμίου φήμης κεντρικός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη! Η συνέντευξη που θα χτυπήσει 60%! (video)

Το νότιο κομμάτι της πόλης, το Donji Grad, οικοδομήθηκε τον 19ο αιώνα και έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Ακόμα πιο νότια, διασχίζοντας τον ποταμό Σάβα όπου κυριαρχεί η ψυχροπολεμική αισθητική στα σπίτια, θα συναντήσετε το Novi (Νέο) Ζάγκρεμπ.

Το τελεφερίκ της πόλης, το οποίο έχει μια από τις μικρότερες διαδρομές στον κόσμο με μόλις 66 μέτρα απόσταση, αξίζει μια βόλτα, αφού στην κορυφή μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα του Ζάγκρεμπ. Μην παραλείψετε μια βόλτα στο πάρκο Ribnjak, που είναι μια όαση ανοιχτού χώρου στα στενά σοκάκια και δρόμους του Gornji Grad, όπου μπορείτε να δείτε και τμήματα των οχυρωμάτων της πόλης από το 15ο αιώνα.

Ακόμη, στο πάρκο Zrinjevac τα καλοκαίρια γίνονται πολλές δωρεάν συναυλίες πουμπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας εδώ

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share