Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O Giorgio Armani και η άγνωστη βίλα στην Ελλάδα: Σε ποια περιοχή της χώρας μας βρίσκεται το πολυτελές κτίσμα;

26 Σεπτεμβρίου 2017 19:55
O Giorgio Armani και η άγνωστη βίλα στην Ελλάδα: Σε ποια περιοχή της χώρας μας βρίσκεται το πολυτελές κτίσμα;

Όσοι περνούν από τον Πόρο και τα Σύβοτα της Λευκάδας δεν γίνεται να μην παρατηρήσουν μία ολόλευκη εντυπωσιακή βίλαστην άκρη της πλαγιάς. Όπως αποκαλύπτεται το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει τελικά στον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος λάτρεψε την περιοχή κι έτσι πολλά καλοκαίρια τα περνά με τον ελληνικό παραδιασιακό τρόπο στη Λευκάδα. Πέραν του Αρμάνι, ο οικισμός αυτός των Συβότων προτιμάται από πολλούς επώνυμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία σε ακαδημίες ονμεγάλου συλλόγου: Πέθανε 5χρονο αγγελούδι μέσα στο γήπεδο!

Στα Σύβοτα Λευκάδα η βίλα του Armani

Τα Σύμβοτα βρίσκονται στο ΝΑ άκρο της Λευκάδας και είναι από τα γραφικότερα λιμάνια του Ιονίου. Πρόκειται για έναν φυσικό όρμο που παρέχει δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής.

Γνωστό στους ιστιοπλόους για το ασφαλές αγκυροβόλιο που προσφέρει σε άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και για την απαράμιλλη φυσική του ομορφιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου από τον Χρήστο Άρχο!

Περιστοιχισμένο από κατάφυτους με ελιές λόφους και τη θάλασσα να εισχωρεί ανάμεσα τους θυμίζοντας σκανδιναβικά φιόρδ, το χωριό των Συβότων δικαίως χαρακτηρίστηκε ως παραδοσιακός οικισμός.

Τα Σύβοτα κατά την διάρκεια της ημέρας θυμίζουν ένα ήσυχο μικρό χωριό που όμως ανεβάζει ρυθμούς το σούρουπο όταν πλήθος ιστιοπλοϊκών και άλλων σκαφών καταφθάνουν στο λιμάνι.

πηγή: womantoc.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share