Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

Ο Τάσος Δούσης μας χαρίζει 10 απίθανα κόλπα για φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

5 Ιουλίου 2017 23:29
Ο Τάσος Δούσης μας χαρίζει 10 απίθανα κόλπα για φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Ο Τάσος Δούσης,ως μετρ των ταξιδιών σας προτείνει τους καλύτερους τρόπους ώστε να κλείνετε τα εισιτήρια σας σε όσο το δυνατόν καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές!

1-Κάνε κράτηση όσο νωρίτερα μπορείς!

Πολλές αεροπορικές εταιρείες για αεροπορικά εισιτήρια απαιτούν την κράτηση 7, 14 ή 21 μέρες νωρίτερα και η τιμή εξαρτάται από το πόσο φτηνός είναι ο ναύλος. Οι καλύτερες διεθνείς τιμές συχνά απαιτούν κράτηση 30 ημέρες νωρίτερα. Κάνοντας την κράτηση σου όσο πιο νωρίς γνωρίζεις τις ημερομηνίες σου τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις καλές τιμές.Οι αεροπορικές εταιρείες πωλούν μόνον ελάχιστε θέσεις σε χαμηλούς ναύλους. Όταν αυτές πωληθούν τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αυξάνονται.

2- Πετώντας μία εργάσιμη μέρα κοστίζει συνήθως λιγότερο.

Οι Πτήσεις που αναχωρούν την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη προσφέρουν συνήθως τις χαμηλότερες τιμές. Οι τιμές είναι μερικές φορές (αλλά όχι πάντα) υψηλότερες τη Δευτέρα και την Παρασκευή από ό,τι σε άλλες ημέρες της εβδομάδας. Οι πτήσεις του Σαββάτου έχουν κατά καιρούς εισιτήρια με έκπτωση, αλλά κατά κανόνα είναι πιο ακριβά για να πετάξετε ένα Σαββατοκύριακο αντί μια εργάσιμη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

3-Μείνετε ένα βράδυ επιπλέον.

Οι περισσότεροι χαμηλοί ναύλοι απαιτούν να μείνετε για τουλάχιστον ένα βράδυ πριν την πτήση της επιστροφής σας. Ωστόσο, ορισμένοι ναύλοι μπορεί να απαιτούν να μείνετε τουλάχιστον 3 ή 4 ημέρες.

4- Σκεφτείτε ένα αεροδρόμιο στη γύρω περιοχή.

Μπορείτε να απολαύσετε επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, αν είστε πρόθυμοι να πετάξετε σε κοντινά αεροδρόμια.

5- Δοκιμάστε μια προγενέστερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία ταξιδιού (το συν πλην 3 ημέρες).

Για να πάρετε το χαμηλότερο ναύλο μετ ‘επιστροφής, ο ίδιος ναύλος θα πρέπει να είναι διαθέσιμες τόσο για την αναχώρηση, όσο και για την επιστροφή θα επιλέξετε. Εάν το κόμιστρο είναι sold out σε μία από αυτές, η τιμή με την οποία θα καταλήξετε θα είναι πολύ υψηλότερη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πετάξετε +-3 ημέρες από τις προσχεδιασμένες ημερομηνίες.

6- Χρησιμοποιήστε consolidation tickets.

Αν είστε απόλυτοι για τις ημερομηνίες σας και ταξιδεύετε στο εξωτερικό, π.χ. Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, κλπ. μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 70% επί του κόστους, συμπεριλαμβανομένων των business class. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, διότι αυτά τα εισιτήρια έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα και υψηλό πρόστιμο για τυχόν αλλαγές.

7- Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από χρήσιμες πληροφορίες και ταξιδιωτικές πληροφορίες.

8- Χρησιμοποιήστε αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι φορείς που στερούνται συχνά τις παραδοσιακές ανέσεις των επιβατών, αλλά μπορούν να σας εξοικονομήσουν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

9- Χρησιμοποιήστε τις frequent flyer κάρτες σας.

Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε πολύ, εγγραφείτε στα προγράμματα frequent flyer που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες. Τα προγράμματα αυτά είναι δωρεάν και δεν θα σας κοστίσουν τίποτα. Μετά από μερικά χρόνια μπορεί να κερδίσετε ακόμα και μια ελεύθερη πτήση. Επίσης, πολλές πιστωτικές κάρτες έχουν τώρα τα προγράμματα απονομής, όπου μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν ανταμοιβές ταξιδιού απλά χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

10- Να μπαίνεις συχνά στο athensmagazine.gr για να βλέπεις τις προσφορές που ψάχνει η συντακτική ομάδα!

πηγη: TRAVELSTYLE

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share