Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Να σε ποιο μέρος πρέπει να πάτε διακοπές ανάλογα με τη φάση της σχέσης που περνάτε! (Photos)

2 Ιουλίου 2017 19:13
Να σε ποιο μέρος πρέπει να πάτε διακοπές ανάλογα με τη φάση της σχέσης που περνάτε! (Photos)

Οι διακοπές για ένα ζευγάρι - ειδικά οι πρώτες - είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο για τη μεταξύ τους σχέση. Διότι μπορεί να τα βρίσκετε στην καθημερινότητα, αλλά το θέμα είναι, τι άνθρωπος είναι όταν χαλαρώνει και ξεκουράζεται;

Η επιλογή του συντρόφου σου βαραίνει αποκλειστικά εσένα (άντε και τις φίλες σου), και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Μπορώ όμως να σε κατευθύνω στο ποιο νησί να διαλέξεις ανάλογα με τον καιρό ή την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι με τον έτερον ήμισυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Φρενίτιδα" έχει προκαλέσει στην Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος! - Δείτε τι ετοίμασαν για χάρη του! (Photo)

Βάλτα κάτω, μέτρα ώρες, μέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια, και βρες το νησί που σου ταιριάζει. Τουλάχιστον αν τελικά δεν σου ταιριάζει ο άντρας, να τα βρούμε στον προορισμό.

Τον γνώρισες χτες

Πού να πας: Πουθενά (μαζί του)

Πήγαινε διακοπές με τις φίλες σου και καλύτερα να δοκιμάσετε ένα Σαββατοκύριακο μέσα στον χειμώνα. Το πιο απλό θα σου πω, αν ροχαλίζει; Πέντε μερούλες έχεις κι εσύ να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς, δεν είμαστε για τέτοια. Μπορείς να του στέλνεις φωτογραφίες με το μαγιό σου να νιώθει πως είναι μαζί σου. Ψέκασέ του και μια μπλούζα με το άρωμά σου, για το καλό.

Μόλις κλείσατε μήνα

Πού να πας: Κύθηρα/Kίμωλο

Είστε πάνω στα μέλια και θέλετε κάτι ήσυχο και ρομαντικό, να χαρείτε ο ένας τον άλλον. Τα Κύθηρα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αφού είναι εναλλακτικά και ξεφεύγουν από το - κατά τα άλλα υπέροχο - κλισέ της Καλντέρας στη Σαντορίνη, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν κι αυτό το άγριο και το εξωτικό. Η Κίμωλος επίσης είναι ιδανική για όλα όσα θες να κάνεις τον πρώτο μήνα αδιάκοπα: σεξ - θάλασσα - σεξ - φαγητό - σεξ - ποτό - σεξ.

Επέτειος ενός χρόνου

Πού να πας: Μήλο

Μεγάλο νησί, όμορφο, ρομαντικό, η Μήλος είναι εδώ και πολλά χρόνια "the place to be" για τα ζευγαράκια. Κάτι έχει ο αέρας, το νερό, ίσως κάτι βάζουν στο φαγητό, αλλά σίγουρα θα φύγετε πιο ερωτευμένοι απ' ό,τι πήγατε. Μπορεί να σκεφτείτε να παντρευτείτε κι εκεί.

Έχετε ελεύθερη σχέση

Πού να πας: Ίος

Η Ίος εκτός από πανέμορφο νησί, έχει και μια εξαιρετικά ζωηρή, νυχτερινή ζωή. Από την άλλη, αν δεν είσαι των clubs και δε θες να ανέβεις στις μπάρες, ή απλά διανύετε μια νύχτα που θέλετε να είστε λίγο πιο ρομαντικά, έχει υπέροχα εστιατόρια και πιο μοναχικές παραλίες στην άλλη πλευρά του νησιού. Είτε θέλετε να παίξει λίγο το μάτι σας, είτε να κάνετε πως είστε κανονικό ζευγάρι, η απόλυτα παρεξηγημένη Ίος, θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην προτείνω Ρόδο και Φαληράκι και γίνω γραφική, καταλαβαίνεις.

Στα δύο ή και περισσότερα χρόνια

Πού να πας: Ελαφόνησο/Φολέγανδρο

Η σχέση πρέπει να έχει δοκιμαστεί για να αποβιβαστεί σε νησιά όπως η Ελαφόνησος ή η Φολέγανδρος. Έχεις λίγα πράγματα να κάνεις, ελάχιστες οργανωμένες παραλίες (ή και καθόλου), και οι διακοπές σας θα περιοριστούν σε πολύ όμορφα τοπία μεν, αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι δε θα έχετε γκρίνιες και τέτοια μεταξύ σας. Στη χειρότερη, καταλήγεις στο camping στην Ελαφόνησο, single and ready to mingle.

Αν νιώθεις/ξέρεις ότι θα χωρίσετε

Πού να πας: Κρήτη

Θα μου πεις γιατί να πας διακοπές με κάποιον που νιώθεις ότι δεν τραβάει άλλο; Ύστατη προσπάθεια; Ανάγκη να σιγουρευτείς; Δε θες να μείνεις μόνη καλοκαιριάτικα; Αν κάτι απ' όλ' αυτά σε έχει βρει και παράλληλα σου σπάει και τα νεύρα ο σύντροφός σου, η Κρήτη είναι μια καλή επιλογή. Άπειρα πράγματα να κάνεις, φτηνή - μη σου φύγει και μια περιουσία, ενώ δεν είσαι πια ερωτευμένη, και αν δεν τα καταφέρετε και χωρίσετε στις διακοπές, πάει ο ένας Χανιά, ο άλλος Ηράκλειο και οι πιθανότητες να συναντηθείτε, εκμηδενίζονται.

Αν μόλις παντρευτήκατε

Να ζήσετε! Θα σε παραπέμψω σε κάποια ιδιωτικά νησάκια και θα περάσετε ζάχαρη.

Αν έχετε παιδιά

Πού να πας: Νάξος

Φανταστικό φαγητό, άπειρες επιλογές για ποτό και μπάνιο, τεράστιο νησί που θέλει οπωσδήποτε αμάξι, υπέροχα χωριά που θα μπορείτε να εξερευνείτε μέρες, και φυσικά το Waffle House που είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτό το νησί και θα το εκτιμήσουν και τα πιτσιρίκια. Επίσης, λόγω του πλήθους των καταλυμάτων, μπορείς να βρεις πολύ ωραία δωμάτια σε πολύ φυσιολογικές τιμές.

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share