Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε ποιο υπέροχο ελληνικό μέρος κάνουν τις διακοπές τους Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου; (Photos)

22 Ιουνίου 2017 16:49
Σε ποιο υπέροχο ελληνικό μέρος κάνουν τις διακοπές τους Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου; (Photos)

Στα όμορφα Σύβοτα συνεχίζει από την Δευτέρα τις διακοπές του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης παραθερίζει μαζί με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα τέσσερα παιδιά τους... Η οικογένειά τους μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει, καθώς η πανέμορφη Ολυμπία, κυοφορεί το πέμπτο τους παιδί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!

Η οικογένεια Σπανούλη περνά στιγμές χαλάρωσης στο γραφικό ψαροχώρι των Συβότων, κάνοντας πολλές βόλτες αλλά και εξορμήσεις στις εντυπωσιακές παραλίες της περιοχής.

Σήμερα, απόλαυσε την ηρεμία και την περιποίηση στην Μικρή Άμμο... Φυσικά έγινε το επίκεντρο της παραλίας, καθώς μικροί και μεγάλοι, οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και μπασκετόφιλοι, έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο ίδιος χαμογελαστός και κεφάτος δεν αρνήθηκε φωτογραφίες και αυτόγραφα... Και στη συνέχεια απόλαυσε τη δροσιά της θάλασσας.

Το ζευγάρι, πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε και τη Λευκάδα. Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, με την υπέροχη θέα της παραλίας Πόρτο Κατσίκη.

πηγη: msn

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share