Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φύγαμε για super cocktails και βουτιά στα καταγάλανα νερά! Το κορυφαίο beach bar που βρίσκεται μόλις μία ώρα από τον Πειραιά

13 Μαΐου 2017 08:34
Φύγαμε για super cocktails και βουτιά στα καταγάλανα νερά! Το κορυφαίο beach bar που βρίσκεται μόλις μία ώρα από τον Πειραιά

Η θερμοκρασία σιγά σιγά αγγίζει καλοκαιρινούς βαθμούς και το μυαλό όλων ταξιδεύει ήδη στις παραλίες για να απολαύσει δροσερά κοκτέιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πριν 6 χρόνια ζύγιζε 200 κιλά και το στήθος του κρεμόταν μέχρι τη μέση. Όταν δείτε πως είναι σήμερα θα μείνετε άφωνοι (photos)

Μία εκδρομή στο πανέμορφο νησί του Αγκιστρίου θα πείσει πολλούς ότι ο επίγειος παράδεισος απέχει μόλις μία ώρα από τον Πειραιά, όπως και ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά μπαράκια το «Sunrise» beach bar – cafe.

Εκεί που τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού ακουμπούν τη Σκάλα Αγκιστρίου ο επισκέπτης έχει την άνεση να χαλαρώσει και να συνδυάσει το μπάνιο του στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του νησιού, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά κοκτέιλ.

Εδώ και χρόνια το φημισμένο μπαράκι στο Αγκίστρι θεωρείται από τους επισκέπτες του νησιού ο «βασιλιάς» των διακοπών. Αυτό που ζητάει ο επισκέπτης: χαλάρωση, ξεκούραση, ποιότητα, λογικές τιμές και φυσικά ποιότητα

Το «Sunrise» beach bar – cafe είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί για ένα καλό και τονωτικό πρωινό πριν τις πρώτες βουτιές.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της θάλασσας, αλλά κρατάει μέχρι τις… μικρές νυχτερινές ώρες με κορυφαίες μουσικές επιλογές που ξεσηκώνουν τους θαμώνες.

Ο Γιάννης Πάνου είναι ο ιδιοκτήτες του «Sunrise» beach bar – cafe

Πηγή: TRAVELSTYLE

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share