Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΤΜ ανακύκλωσης κινητών: Πετάς το παλιό σου κινητό και παίρνεις αμέσως χρήματα – Σε αυτές τις περιοχές θα το βρεις

Καμία ταλαιπωρία!

31 Ιανουαρίου 2023 12:19
ΑΤΜ ανακύκλωσης κινητών: Πετάς το παλιό σου κινητό και παίρνεις αμέσως χρήματα – Σε αυτές τις περιοχές θα το βρεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πρώτα Green Panda είναι γεγονός και εμφανίστηκαν στην Αθήνα. Ένα ΑΤΜ που τρέφεται με τα παλιά σας smartphones!

Είναι αδιανόητο το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε να ξεφορτωθείτε το παλιό σας κινητό με άμεσο κέρδος τόσο για εσάς όσο και για τον πλανήτη.

Τα Green Panda είναι τα πρώτα ΑΤΜ ανακύκλωσης smartphones που αγοράζουν επιτόπου τη συσκευή σας και πληρώνουν για την αξία της την ίδια στιγμή. Δεν πρόκειται για καμία απάτη των ΑΤΜ, ούτε θα πρόκειται να σας κλέψει, όπως συμβαίνει στα κλασσικά ΑΤΜ. Ένα ΑΤΜ που αντί να καταθέσετε χρήματα, καταθέτετε το παλιό σας smartphone. Κι αυτό, σας πληρώνει!

Τι είναι;

Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 3 λεπτά: Τοποθετείτε το κινητό σας στο ΑΤΜ, γίνεται η αυτόματη αναγνώριση του μοντέλου και της κατάστασής του και υπολογίζεται η αξία του. Αν επιθυμείτε προχωράτε επιτόπου στην πώληση, με άμεση κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό σας, διαφορετικά παίρνετε τη συσκευή πίσω!

Τα Green Panda «κυκλοφορούν» ήδη εντός επιλεγμένων supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ νέες τοποθεσίες θα προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Η τεχνολογία ασύρματης αναγνώρισης συσκευών της Green Panda έχει λάβει 3 διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα στο greenpanda.gr, κλείστε το ραντεβού σας και το πλησιέστερο Green Panda Car θα σας περιμένει την ώρα που θέλετε, στο σημείο που θέλετε, για να αγοράσει την συσκευή σας, ανέπαφα και “panda” με ασφάλεια.

Μπορείτε να καλέσετε το Green Panda Car γρήγορα και εύκολα από το παρακάτω link: greenpanda.gr/form

*Η υπηρεσία Green Panda Car είναι αρχικά διαθέσιμη εντός Αττικής

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share