Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Cosmote: Τινάζει τη μπάνκα με νέα προσφορά - Τι δίνει «τσάμπα»

Χαμός!

19 Νοεμβρίου 2022 10:05
Cosmote: Τινάζει τη μπάνκα με νέα προσφορά - Τι δίνει «τσάμπα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αλλάζει όλα η COSMOTE όσον αφορά τις παροχές της σε φοιτητές στο χώρο των Πανεπιστημίων της χώρας. Η νέα αναβάθμιση στο ίντερνετ που φέρνει... φέρνει μαζί της και πολλές εκπλήξεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Διαβάστε αναλυτικά τι αλλάζει στις υπηρεσίες της εταιρείας στα πανεπιστήμια και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, η COSMOTE, απελευθερώνει δεδομένα για όλους τους φοιτητές μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου – εξέλιξη άκρως σημαντική μιας και οι φοιτητές θεωρούνται μια κοινωνική ομάδα που όχι απλώς χρησιμοποιεί το ίντερνετ συχνά για κοινωνικούς λόγους, αλλά το χρειάζεται ως αναπόσπαστο μέρος της ακαδημαϊκής πραγματικότητας που απαιτεί έρευνα.

Την ίδια στιγμή η COSMOTE προχωρά στη δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για τρεις παρεμβάσεις ορόσημο για την εταιρεία που εδώ και καιρό έχει βάλει στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς αυτή την κατεύθυνση. Και από ότι φαίνεται έφτασε η ώρα της υλοποίησης τους!

Αυτές οι κινήσεις οδηγούν στην πραγματοποίηση του στόχου της απρόσκοπτης πρόσβασης στο internet κάθε φορά που βρίσκονται στη σχολή τους, ενώ στους φοιτητές προσφέρεται και το WHAT’S UP, με τη νέα υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο». Μια υπηρεσία την οποία οι φοιτητές μπορούν να ενεργοποιήσουν πολύ εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή WHAT’S UP App.

Νέα προσφορά από την cosmote

COSMOTE - Τεράστιο δώρο για τους φοιτητές

Οι φοιτητές μπορούν πλέον όταν βρίσκονται στη σχολή τους να επικοινωνούν ελεύθερα μέσω internet, χωρίς να καταναλώνουν τα data του πακέτου τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Μέσα από την εφαρμογή του WHAT’S UP, οι φοιτητές μπορούν να ενεργοποιήσουν πολύ εύκολα και άμεσα τη νέα υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο». Ανοίγοντας το location στο κινητό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν data όταν βρίσκονται σε έναν από τους 100 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων πανελλαδικά.

Όλα γίνονται αυτόματα με την είσοδο και έξοδο των φοιτητών από το Πανεπιστήμιο, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα οι ίδιοι. Η υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο» προσφέρει δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε όσους είναι συνδρομητές στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, φτάνοντας έως και 150GB/μήνα. Οι φοιτητές μπορούν να βλέπουν καθημερινά τα διαθέσιμα data τους μέσα από το WHAT’S UP App.

Το WHAT’S UP με τη νέα του καμπάνια καλεί όλους τους φοιτητές στην WHATSUPIA, μια νεανική χώρα με δικά της έθιμα και ήρωες, και πάνω από όλα δωρεάν data, για κάθε φοιτητή που περνάει τα σύνορά της.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share