Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός με το Facebook - Το ξαφνικό πρόβλημα με το Messenger

Τι συνέβη;

2 Νοεμβρίου 2022 20:15
Συναγερμός με το Facebook - Το ξαφνικό πρόβλημα με το Messenger
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί με το Facebook, καθώς η εφαρμογή του Messenger αναφέρθηκε πως έχει πρόβλημα, κάτι που διαπιστώθηκε από μηνύματα, που στέλνουν χρήστες στην εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τα μηνύματα που στέλνουν στην εφαρμογή δεν αποστέλλονται ποτέ ή κάνουν αρκετή ώρα για να φτάσουν στον παραλήπτη.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην Ελλάδα, με τους χρήστες να κάνουν παράπονα, ενώ πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε μια μεγάλη απάτη.

Messenger πρόβλημα

«Φαρμακερό» πρόστιμο πολλών εκατομμυρίων στο Facebook - Ποιος και γιατί κατηγορεί τη γνωστή πλατφόρμα

Οι τουρκικές αρχές επέβαλαν πρόστιμο στην εταιρεία Meta ύψους 346,7 εκατομμυρίων λιρών (18,58 εκατομμυρίων ευρώ) για παραβίαση της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή ανταγωνισμού της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η Τουρκική Αντιμονοπωλιακή Επιτροπή έκρινε πως το Meta «συνδυάζει δεδομένα που συλλέγονται μέσω Facebook, Instagram και WhatsApp, γεγονός που δυσκολεύει τους ανταγωνιστές του που είναι παρόντες στην αγορά των κοινωνικών δικτύων και της διαφήμισης στο πλαίσιο του Ίντερνετ».

Το πρόστιμο προσδιορίστηκε βάσει των ετήσιων εσόδων της εταιρίας το 2021. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία Meta έχει απαγορευθεί στη Ρωσία καθώς έχει χαρακτηριστεί εξτρεμιστική, ενώ θυγατρικές της έχουν επανειλημμένα πληγεί με πρόστιμα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα ανταγωνισμού.

προστιμο-φεισμπουκ-26-10

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share