Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Συναγερμός στο Instagram: Έκτακτη ανακοίνωση για τους χρήστες

Προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν οι χρήστες

27 Οκτωβρίου 2022 17:13
Συναγερμός στο Instagram: Έκτακτη ανακοίνωση για τους χρήστες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προβλήματα κατά την προσπάθειά τους να συνδεθούν αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Instagram την τελευταία ώρα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός για τους χρήστες Instagram: Προβλήματα με την πλατφόρμα

Συναγερμός στο Instagram: Έκτακτη ανακοίνωση για τους χρήστες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα downdetector, τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες είναι στην τροφοδοσία περιεχομένου, στη σύνδεση και στην ανανέωση του περιεχομένου του προφίλ τους.

Προβλήματα σε πολλά sites παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα! Δεν «φορτώνουν»

Χιλιάδες ιστότοποι, παγκοσμίως, αντιμετώπισαν πρόβλημα συνδεσιμότητας από το πρωί της Τρίτης, καθώς κατέρρευσε η υπηρεσία του Cloudflare.

Στο Twitter υπήρξε μαζική αντίδραση από τους χρήστες, ενώ και επίσημοι λογαριασμοί ανέφεραν προβλήματα συνδεσιμότητας με το hashtag #internetdown να τρεντάρει παγκοσμίως.

Ο επίσημος λογαριασμός του Cloudflare ανέφερε ότι εργάζεται για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι χρήστες του διαδικτύου που προσπάθησαν να επισκεφτούν ιστοσελίδες που υποστηρίζονται από το Cloudflare, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σφάλμα HTTP 500.

Ο κωδικός κατάστασης HTTP 500 είναι μια γενική απόκριση σφάλματος. Σημαίνει, ότι ο διακομιστής αντιμετώπισε μια απροσδόκητη συνθήκη που τον εμπόδισε να εκπληρώσει το αίτημα.

Το Athensmagazine.gr ζητάει συγνώμη από τους αναγνώστες του καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα sites που αντιμετωπίζουν προβλήματα σήμερα! Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share