Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός για τους χρήστες Instagram: Προβλήματα με την πλατφόρμα

Τεράστια προβλήματα!

13 Οκτωβρίου 2022 17:00
Συναγερμός για τους χρήστες Instagram: Προβλήματα με την πλατφόρμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιο τεχνικό πρόβλημα φαίνεται πως έπληξε πάλι το Instagram, αφού δεκάδες χρήστες στην Ελλάδα και αλλού αναφέρουν πως η αρχική τους σελίδα δεν ανανεώνεται.

Δείτε επίσης: 29χρονος σε κατάσταση σοκ: Απίστευτη απάτη - Του άρπαξαν 12.000 ευρώ μέσω Instagram

Συναγερμός για τους χρήστες Instagram: Προβλήματα με την πλατφόρμα

Στις προσπάθειες ανανέωσης, οι χρήστες λαμβάνουν στην οθόνη τους το μήνυμα: «Αδύνατη η ανανέωση της αρχικής».

«Έπεσε» το Instagram - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram, από το πρωί της Τετάρτης. Με την ευκαιρία δείτε πού θα απολαύσετε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα downdetector, τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες είναι στην τροφοδοσία περιεχομένου, τη σύνδεση και την ανανέωση του περιεχομένου του προφίλ τους.

Αυτή την στιγμή χρήστες καταγγέλλουν ότι η εφαρμογή όχι μόνο δεν τους αφήνει να εισέλθουν αλλά τους ζητάει να κάνουν ξανά σύνδεση με τους κωδικούς τους.

Άλλοι χρήστες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να δουν ή να στείλουν Direct Message.

instagram κινητό

Apple: Προβλήματα τώρα σε εφαρμογές – Διακοπή λειτουργίας σε App Store, iCloud και χάρτες

Οι ηλεκτρονικές διαδικτυακές υπηρεσίες της Apple φέρεται ότι δεν λειτουργούν, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχουν μαζικές αναφορές για προβλήματα στη σύνδεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο Down Detector.

Μάλιστα, με βάση δημοσίευμα της dailymail.co.uk τα προβλήματα άρχισαν να εντοπίζονται περίπου στις 16:30 το μεσημέρι στη Μεγάλη Βρετανία, με τους χρήστες να καταγράφουν προβλήματα στο Find my iPhone, τους χάρτες Apple, το iTunes και το iMessage.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν εντοπίζονται μαζικά παρόμοια στην Ελλάδα.

ηλεκτρονικα-προβληματα

Μεγάλες αλλαγές στο Instagram: Ποια νέα δυνατότητα έρχεται στα Stories!

Τα Private Story Likes, μια νέα δυνατότητα η οποία επιτρέπει να κάνουμε like στα stories άλλων χρηστών, χωρίς να τούς στέλνουμε DΜ, λανσάρει το Instagram.

Μέχρι στιγμής, κάθε αντίδραση στα stories των άλλων, εμφανίζονταν ως απάντηση στα προσωπικά τους μηνύματα. Η νέα αυτή δυνατότητα, θα δείχνει την αντίδρασή μας στα stories των άλλων χωρίς να καταλαμβάνουμε χώρο στα DM τους.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share