Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Instagram: Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες της εφαρμογής - Τι αναφέρουν

Τι συμβαίνει;

6 Ιουλίου 2022 12:23
Instagram: Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες της εφαρμογής - Τι αναφέρουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram στη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα downdetector, τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες είναι στην τροφοδοσία περιεχομένου, στη σύνδεση και στην ανανέωση του περιεχομένου του προφίλ τους.

 Instagram: Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες της εφαρμογής - Τι αναφέρουν

Αυτή η 18χρονη έβγαλε μια selfie για το Instagram της - Ώρες αργότερα αυτό που συνέβη στην κρεβατοκάμαρά προκαλεί ανατριχίλα

Μία νεαρή κοπέλα, πέθανε ενώ λίγη ώρα πριν είχε μοιράστει μια selfie της μέσω Instagram...

Η Chloe Boniface, επικοινώνησε με τη μητέρα της από την εστία της, στο Πανεπιστήμιο της Βικτόριας, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της μηνιγγίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου του 2018. Το συγκεκριμένο περιστατικό θυμίζει έντονα και αυτή τη γυναίκα που πέθανε λίγο μετά τη selfie που έβγαλε!

Η μητέρα της, Tarsha Boniface, θεώρησε πως η ασθένεια, οφείλεται σε έναν συνδυασμό άγχους από τις πρώτες πανεπιστημιακές εξετάσεις και την κόπωση.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους, αποστροφή στο φως και πονοκέφαλο, η Chloe μοίρασε ένα selfie στο Instagram.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η 18χρονη, είχε απομακρύνει τη κουβέρτα της από το πρόσωπό της και κοιτούσε μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

18χρονη έβαλε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και μετά από 5 ώρες ξεψύχησε στο κρεβάτι της...

Αυτή η 19χρονη έβγαλε μια selfie για το Instagram της - Ώρες αργότερα αυτό που συνέβη στην κρεβατοκάμαρά προκαλεί ανατριχίλα

Ήταν η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η θανατηφόρα λοίμωξη, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, επιτέθηκε στον εγκέφαλο και στα ζωτικά όργανα της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Στις 5 π.μ. η Χλόη πέθανε στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά από την στιγμή που μοιράστηκε την φωτογραφία.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share