Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε τα νομίσματα πάνω στο λάπτοπ του - Μόλις δείτε τι συμβαίνει...θα τρέξετε να το κάνετε

Θα σας λύσει τα χέρια

30 Ιουνίου 2022 13:40
Έβαλε τα νομίσματα πάνω στο λάπτοπ του - Μόλις δείτε τι συμβαίνει...θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το laptop σας υπερθερμαίνεται τόσο πολύ, ειδικά το καλοκαίρι, που θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε θερμάστρα;

Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, ειδικά τα καλοκαίρια, όπως και το που θα τα τοποθετήσουμε σε ένα ταξίδι για να μην χαλάσουν. Είναι να μην αναρωτιέσαι γιατί τα laptop δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο με μια μόνιμη λύση σε αυτό το πρόβλημα;

Επειδή κάτι τέτοιο όμως, μάλλον θα αργήσει, αποφασίσαμε να βρούμε τη δική μας λύση, χωρίς να μπούμε σε έξοδα να αγοράσουμε cooler. Απλά βάζοντας μερικά κέρματα πάνω το laptop μας!

Έβαλε τα νομίσματα πάνω στο λάπτοπ του - Μόλις δείτε τι συμβαίνει...θα τρέξετε να το κάνετε

Ο χάρτης θερμότητας του laptop, δείχνει ξεκάθαρα πως σχεδόν όλη η θερμότητα είναι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο. Ο Ιάπωνας τραγουδιστής Akinori Suzuki είχε βαρεθεί να υπερθερμαίνεται συνέχεια το MacBook Pro του. Έτσι ανακάλυψε αυτό το απλό τέχνασμα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε χάλκινα νομίσματα που είναι καλύτερα στο να διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα.

Προσοχή: Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταστραφεί το laptop σας στο αεροπλάνο

Κουβαλάτε το laptop στο αεροπλάνο για να βλέπετε σειρές και ταινίες στο πολύωρο ταξίδι σας; Μπορεί να κινδυνεύει από κάτι που δεν είχατε σκεφτεί. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, και εδώ θα δείτε μερικούς από του κορυφαίους προορισμούς για το καλοκαίρι μόνο με 40 ευρώ, να λάβετε υπόψιν το παρακάτω. Ένας επιβάτης αεροπλάνου κατέστρεψε εντελώς το MacBook του αφού το άτομο μπροστά ξάπλωσε τη θέση του και διέλυσε την οθόνη του πίσω.

Ο Πατ Κασσίντι βρισκόταν σε ένα ταξίδι με τη Delta Airlines όταν κατέβασε το τραπέζι του δίσκου και έβαλε το laptop του πάνω του, πιθανότατα πιστεύοντας ότι θα ήταν ένα απόλυτα ασφαλές μέρος για να το ακουμπήσει.

Δυστυχώς σύντομα έμαθε ότι δεν ήταν έτσι, και όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, η οθόνη του MacBook του ήταν επί το πλείστον μαύρη, με μόνο ένα μικρό, pixelated τμήμα της επιφάνειας εργασίας του να είναι ακόμα ορατό.

Ο Πατ στο Twitter έγραψε για το ατυχές περιστατικό και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προσφέρει συμβουλές για το πώς η Delta θα μπορούσε να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον δυσαρεστημένο επιβάτη, ένας αεροσυνοδός της Delta ήρθε και επεσήμανε ότι το άτομο που βρίσκεται μπροστά πρέπει να μπορεί να ξαπλώσει. Η αεροπορική εταιρεία απάντησε στα tweets του , ζητώντας του να στείλει email για να αξιολογήσει τη ζημία κάποιος. Η Delta ζήτησε επίσης συγνώμη για την ατυχή εμπειρία και του ζήτησε να έρθει σε επαφή μέσω άμεσου μηνύματος.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share