Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Τεράστια ανατροπή με Ελον Μασκ: Δεν αγοράζει τελικά το Twitter - Ζητά εγγυήσεις για...

Το αποκάλυψε ο ίδιος στα 94 εκατομμύρια followers του

17 Μαΐου 2022 14:35
Τεράστια ανατροπή με Ελον Μασκ: Δεν αγοράζει τελικά το Twitter - Ζητά εγγυήσεις για...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» για το Twitter έριξε ο Ελον Μασκ. Ο ιδιοκτήτης της Tesla ανακοίνωσε ότι η εξαγορά του Twitter δεν μπορεί να γίνει χωρίς εγγυήσεις ότι οι πλαστοί λογαριασμοί αντιστοιχούν σε λιγότερο από 5% των χρηστών.

Άλλωστε, ο ίδιος είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα πως θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Μάλιστα, ο Ελον Μασκ ήταν κατηγορηματικός στο ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει αν δεν δοθεί εγγύηση ότι λιγότεροι από το 5% των λογαριασμών που υπάρχουν στην πλατφόρμα είναι πλαστοί.

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, που έχει 94 εκατομμύρια followers. «Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

Με τα λεγόμενά του αυτά ο Ελον Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν από τον επικεφαλής του Twitter, Παράγκ Αγκραβάλ, για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των πλαστών λογαριασμών. Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κου…δας.

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ο Έλον Μασκ σημείωσε ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα. Το Twitter δεν απάντησε στις τελευταίες αναφορές του Ελον Μασκ. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share