Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξάφνιασε τους πάντες ο Έλον Μασκ: «Παγώνει» την συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα

13 Μαΐου 2022 13:20
Ξάφνιασε τους πάντες ο Έλον Μασκ: «Παγώνει» την συμφωνία για την εξαγορά του Twitter
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έλον Μασκ βάζει προσωρινά «στον πάγο» τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου ο ίδιος, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα.

Ελον Μασκ: Η αινιγματική ανάρτηση που «έριξε» το Διαδίκτυο: «Αν πεθάνω, χάρηκα που σας γνώρισα»

Σε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος, Ελον Μασκ, με τα social media να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.

Διαβάστε επίσης τα «μαύρα» νέα για το Twitter μόλις αναλάβει ο Έλον Μασκ!

Συγκεκριμένα, οι μεν κάνουν λόγο για ένα tweet με το χαρακτηριστικό «ιδιαίτερο» χιούμορ του εδώ και λίγες μέρες ιδιοκτήτη του Twitter, και οι δε, να ισχυρίζονται πως πρόκειται για μία «κραυγή για βοήθεια» από τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο. Και αν αναρωτιέστε τι μπορεί αν έγραψε ο Μασκ και κατάφερε να προκαλέσει (ξανά) τέτοιο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επίμαχη φράση ήταν λιτή, λακωνική αλλά κατάφερε να «ρίξει» το Διαδίκτυο:

«Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα» γράφει χαρακτηριστικά ο Ελον Μασκ και, όπως είναι λογικό, ακολούθησε ο κακός χαμός!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του από επιφανείς Ρώσους, λόγω της προσπάθειάς του να προσφέρει ίντερνετ στην Ουκρανία, «δείχνοντας» μάλιστα τον διευθυντή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ως έναν από εκείνους που τον απειλούν.

Ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, σύμφωνα με τον Ελον Μασκ, έστειλε ένα σημείωμα στα ρωσικά ΜΜΕ όπου είπε ότι ο Μασκ είναι υπόλογος, καθώς αποφάσισε να εξοπλίσει φασίστες. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παράδοση του εξοπλισμού Starink έγινε από το Πεντάγωνο...», ανέφερε το μήνυμα. «Και γι' αυτό, Ελον, θα λογοδοτήσεις σαν ενήλικας - όσο κι αν το παίζεις ανόητος».

«Από τη μαρτυρία του αιχμαλώτου αρχηγού του επιτελείου της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνταγματάρχη Ντμίτρι Κορμιάνκοφ, προκύπτει ότι ο επίγειος συνδρομητικός εξοπλισμός της δορυφορικής εταιρείας Starlink του Ελον Μασκ παραδόθηκε στους μαχητές των ναζί, το τάγμα Aζόφ και τους Πεζοναύτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Μαριούπολη με στρατιωτικά ελικόπτερα», ανέφερε το σημείωμα που κοινοποίησε ο Mασκ.

Ο Μασκ έγραψε στο Twitter δίπλα στη φωτογραφία: «Ο @Rogozin το έστειλε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης» και προσέθεσε: «Η λέξη 'ναζί' δεν σημαίνει αυτό που φαίνεται να νομίζει». Η κρυφή απειλή του Ρογκόζιν προς τον ίδιο σημειώθηκε μετά τη δήλωσή του ότι η Ρωσία μπορεί να εξαλείψει τα έθνη του ΝΑΤΟ σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος πλήρους κλίμακας.

«Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα. Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί οι συνέπειες της ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση της Γης μας», δήλωσε ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας της Ρωσίας στο κανάλι του στο Telegram.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share