Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρώτο μπουκάλι για το νερό που καθαρίζεται μόνο του!

Η έμπνευση πίσω από την καινοτόμο τεχνολογία

22 Μαρτίου 2022 14:15
Το πρώτο μπουκάλι για το νερό που καθαρίζεται μόνο του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η LARQ ξεκίνησε με ένα όραμα, στο οποίο η καινοτόμος τεχνολογία μπορεί να συνδυαστεί με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στο καθαρό πόσιμο νερό εύκολα και βιώσιμα.

μπουκαλι-νερο

Είσαι ότι πίνεις. Η υγιεινή και βιώσιμη επιλογή ενυδάτωσης σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας, αποτελεί την προσέγγιση της LARQ στην καινοτομία των προϊόντων της.

μπουκαλι-νερο

Η LARQ, είτε στην περιπέτεια είτε στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, μας ακολουθεί με το πρώτο στον κόσμο υπερσύγχρονο μπουκάλι ικανό να αυτοκαθαρίζεται και να καθαρίζει το νερό που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

μπουκαλι-νερο

Χρησιμοποιεί φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία UV-C για τον καθαρισμό έως και 99,9999% βακτηρίων και 99,99% ιών όταν έχει ρυθμιστεί στην υψηλότερη λειτουργία του. Τόσο η φιάλη όσο και η θύρα USB είναι αδιάβροχες και το ίδιο το μπουκάλι είναι χωρίς υδράργυρο, BPA και χωρίς φθαλικό εστέρα.

μπουκαλι-νερο

Ανάμεσα στο μπουκάλι Movement PureVis™ με ελαφριά κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με μονό τοίχωμα, το οποίο είναι ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες, γυμναστήριο ή οτιδήποτε άλλο μας συγκινεί και στο μπουκάλι PureVis™ το οποίο διαθέτει μόνωση διπλού τοιχώματος ώστε να κρατάει το αγαπημένο μας ρόφημα 24 ώρες κρύο και 12 ώρες ζεστό, η επιλογή που καλύπτει τους δικούς μας ρυθμούς της καθημερινότητας έχει ένα αποτέλεσμα που αφορά όλους μας, την μείωση της χρήσης πλαστικού αλλά και την μείωση του οικολογικού αποτυπώματος που αφήνουμε στον κόσμο μας.

μπουκαλι-νερο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 ή μέσω email στο [email protected]

μπουκαλι-νερο

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share