Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μεγάλες αλλαγές στο Instagram: Ποια νέα δυνατότητα έρχεται στα Stories!

Ποιες αλλαγές θα δουν οι χρήστες τις επόμενες ημέρες

15 Φεβρουαρίου 2022 18:33
Μεγάλες αλλαγές στο Instagram: Ποια νέα δυνατότητα έρχεται στα Stories!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Private Story Likes, μια νέα δυνατότητα η οποία επιτρέπει να κάνουμε like στα stories άλλων χρηστών, χωρίς να τούς στέλνουμε DΜ, λανσάρει το Instagram.

Μέχρι στιγμής, κάθε αντίδραση στα stories των άλλων, εμφανίζονταν ως απάντηση στα προσωπικά τους μηνύματα. Η νέα αυτή δυνατότητα, θα δείχνει την αντίδρασή μας στα stories των άλλων χωρίς να καταλαμβάνουμε χώρο στα DM τους.

Διαβάστε επίσης: Πόσο θα κοστίζουν πλέον τα stories των influencers

ινσταγκραμ-στορισ

Πού θα εμφανίζονται τα Private Likes

Σε ένα βίντεο, ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, ανέφερε ότι «πλέον, περνώντας από τα stories, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς μεταξύ του σημείου που γράφουμε τα μηνύματα και του εικονιδίου των reactions. Αν το πατήσουμε, θα στείλει την αντίδραση στον δημιουργό του story. Η αντίδραση θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής κι όχι στα DM». «Η ιδέα είναι να διασφαλίσουμε ότι θα εκφράζουμε περισσότερη υποστήριξη, χωρίς να επιβαρύνουμε τα DM των άλλων», συνέχισε.

Τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια το Instagram, το οποίο ανήκει πλέον στη Meta, κάνει δοκιμές. Μία από αυτές είχε να κάνει και με την απόκρυψη των likes στη ροή όμως, εντέλει, η επιλογή παρέμεινε ανοιχτή για τον κάθε χρήστη, που μπορεί να αποφασίζει αν θα επιτρέπεται η απόκρυψή τους. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία πρόσθεσε και τη δυνατότητα διαγραφής εικόνων και βίντεο από ένα καρουζέλ, το περασμένο φθινόπωρο.

Τραγωδία: Νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα πασίγνωστοι Youtubers και Influencers

ινσταγκραμ-στορισ

Ο Αμερικανός skateboarder και influencer Josh Neuman ήταν ένας από τους τέσσερις άνδρες που σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος συνετρίβη σε λίμνη στην Ισλανδία, δήλωσαν οι αρχές του νησιωτικού έθνους του Βόρειου Ατλαντικού.

Ο 22χρονος Neuman ήταν στην πτήση για την προώθηση εταιρίας ρούχων ενώ μαζί του βρίσκονταν ο 27χρονος Tim Alings, χορηγός της εταιρείας και ο 32χρονος Nicola Bellavia, αλεξιπτωτιστής και influencer από το Βέλγιο. Ο Haraldur Diego θεωρούνταν ένας από τους πιο έμπειρους πιλότους της Ισλανδίας και πρωτοπόρος στις φωτογραφικές περιοδείες.

Τέσσερα πτώματα που πιστεύεται ότι ανήκουν στα τέσσερα αυτά άτομα ανακαλύφθηκαν την Κυριακή στη λίμνη Thingvallavatn, τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ισλανδίας με τη χρήση αυτόνομου υποβρυχίου και τεχνολογίας σόναρ. Ο κακός καιρός εμπόδισε τους δύτες να ανασύρουν τα πτώματα, που βρέθηκαν σε βάθη έως και 157 πόδια. «Για την ασφάλεια των δυτών πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός», δήλωσε στο Associated Press ο αρχηγός της αστυνομίας Όντουρ Άρνασον.

Το αεροπλάνο Cessna 172 δεν έστειλε σήμα κινδύνου μετά την εξαφάνισή του από τα ραντάρ την Πέμπτη. Περισσότερα από 1.000 μέλη της οργάνωσης Έρευνας και Διάσωσης της Ισλανδίας βοήθησαν στον εντοπισμό του αεροσκάφους, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο σε ένα τμήμα της λίμνης περίπου 30 μίλια ανατολικά της πρωτεύουσας της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ.

Ο Neuman ήταν περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία ενός από τα βίντεο skateboard με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, όπου το κανάλι του έχει σχεδόν 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές. Σύμφωνα με την αρχική σελίδα του Neuman, άρχισε να γυρίζει βίντεο σε ηλικία 12 ετών με τη βιντεοκάμερα του πατέρα του και αργότερα παράτησε το κολέγιο για να ακολουθήσει μια καριέρα στα extreme sports και στην παραγωγή ταινιών.

Πηγή: nbcnews.com

 

Ροή ειδήσεων

Share