Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Facebook: Με αυτό το κόλπο μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα χωρίς να το βλέπουν οι άλλοι!

Τέλος το «διαβάστηκε»

3 Φεβρουαρίου 2022 10:18
Facebook: Με αυτό το κόλπο μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα χωρίς να το βλέπουν οι άλλοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να διαβάσουμε κάτι στο facebook χωρίς όμως ο αποστολέας να γνωρίζει ότι είδαμε το μήνυμά του. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το πώς θα μπορέσετε να το κάνετε αυτό. Δηλαδή να έχετε διαβάσει το μήνυμα του αποστολέα, χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι είδατε το μήνυμά του.

Δείτε επίσης: Τέλος το Facebook: Οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει η πλατφόρμα

facebook διαβάστηκε μηνύματα

Mε αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα μηνύματα σας χωρίς να εμφανιστεί το «Διαβάστηκε».

Δείτε παρακάτω:

Θέλετε να διαβάζετε τα μηνύματα σας στο Facebook χωρίς να καταλαβαίνει ο αποστολέας ότι έχετε διαβάζει το μήνυμά του; Υπάρχει λύση… Με την εφαρμογή Privy Chat για Android, θα μπορέσετε να λύσετε το ζήτημα με τα μηνύματα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την συνδέσετε με το προφίλ σας στο Facebook! Kάθε φορά που λαμβάνετε κάποιο μήνυμα το οποίο δεν θέλετε να φανεί ότι διαβάσατε απλά μπαίνετε και το διαβάζετε μέσω της εφαρμογής, η οποία διατηρεί ingognito το ότι το μήνυμα έχει αναγνωστεί από εσάς.

Facebook: Έρχονται αλλαγές που αφορούν τους έφηβους χρήστες

Στον απόηχο των πρόσφατων αποκαλύψεων για τις ψυχικές επιπτώσεις στους νέους χρήστες, η Facebook Inc. υπόσχεται τώρα νέα μέτρα σε μια προσπάθεια να ωθήσει τους έφηβους χρήστες μακριά από επιβλαβές περιεχόμενο και συγχρόνως να τους ενθαρρύνει να «κάνουν ένα διάλλειμα» από την πλατφόρμα.

Αυτά προανήγγειλε ο εκ των αντιπροέδρων της Facebook, Νικ Κλεγκ, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο δίκτυο CNN. Οι προαναγγελίες έρχονται μία εβδομάδα μετά την κατάθεση στο Κογκρέσο της Φράνσις Χάουγκεν, πρώην στελέχους της εταιρείας, όπου φανέρωσε εσωτερικές έρευνες που δείχνουν ότι το Instagram έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία των νέων χρηστών.

«Θα εισάγουμε κάτι που νομίζω ότι κάνει την ουσιαστική διαφορά, το οποίο είναι το εξής, όταν τα συστήματά μας «βλέπουν» ότι έφηβοι χρήστες παρακολουθούν το ίδιο περιεχόμενο ξανά και ξανά, και αυτό το περιεχόμενο μπορεί να είναι επιβλαβές για αυτούς, θα τους προτρέπουμε να κατευθύνονται σε άλλο περιεχόμενο», δήλωσε ο Κλεγκ.

Instagram Kids

Πρόσθεσε επιπλέον ότι παγώνουν τα πλάνα για δημιουργία της νέας πλατφόρμας Instagram Kids ενώ θα δίνονται στους γονείς προαιρετικές επιλογές ελέγχου για την επιτήρηση εφήβων, επιπλέον «θα εισαχθεί και ένα νέο χαρακτηριστικό, το “κάνε ένα διάλειμμα”, το οποίο ουσιαστικά θα προτρέπει τους εφήβους απλά να σταματήσουν τη χρήση της πλατφόρμας και να κάνουν ένα διάλλειμα», κατέληξε.

Παρόλα αυτά ο Κλεγκ δεν προσέφερε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των παραπάνω χαρακτηριστικών.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share