Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Google - Η αυτοκρατορία εξαπλώνεται: Δίνει 1 δισ. δολάρια για κτίριο γραφείων στο Λονδίνο - Τι θα διαθέτει (video)

Μετά την Meta, το Twitter και την Amazon, στην Αγγλία ακόμη ένας τεχνολογικός κολοσσός

14 Ιανουαρίου 2022 14:44
Google - Η αυτοκρατορία εξαπλώνεται: Δίνει 1 δισ. δολάρια για κτίριο γραφείων στο Λονδίνο - Τι θα διαθέτει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Google αποφάσισε να επεκταθεί και να εγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο επενδύοντας 1 δισ. δολάρια(!) για να αγοράσει ένα συγκρότημα κτιρίων στο κέντρο του Λονδίνου, το οποίο προς το παρόν νοικιάζει, ενώ περιμένει την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών στα κεντρικά γραφεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν καθυστερήσει πολύ.

Γνωστός ηθοποιός που καταγγέλθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Google! (Video)

γκουγκλ-γραφεια

Ο κολοσσός του Διαδικτύου ανακοίνωσε την εξαγορά του κτιρίου μικτής χρήσης Central Saint Giles, κοντά στο Covent Garden, στο West End του κεντρικού Λονδίνου. Είναι μια κίνηση που δείχνει την εμπιστοσύνη της Google στον εαυτό της για το μέλλον, προβλέποντας ότι θα έχει τεράστιες ανάγκες για περισσότερα γραφεία ως χώρους εργασίας.

Η Google, η οποία απασχολεί 6.400 άτομα στη Βρετανία, σχεδιάζει να ανακαινίσει το κτίριο ώστε να είναι προσαρμοσμένο για δια ζώσης ομαδική εργασία και να διαθέτει αίθουσες συσκέψεων για υβριδική εργασία, καθώς και να δημιουργεί περισσότερο χώρο για κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά.

Διαθέτει γήπεδα μπάσκετ, θέατρο, υποδομές για μασάζ και ειδικές αναπαυτικές θέσεις για να κοιμούνται κάποτε οι εργαζόμενοι, ώστε να ξεκουράζονται.

Το κτήριο ανήκει σε κοινοπραξία των Legal & General Investment Management Real Assets και Mitsubishi Estate London Limited.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο στεγάζονται τα γραφεία ορισμένων από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς τεχνολογικούς γίγαντες. Η Meta, το Twitter και η Amazon έχουν επίσης αποκτήσει πολυώροφα κτίρια στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια.

Ο κορωνοϊός σταμάτησε πολλά κατασκευαστικά έργα σε όλο τον κόσμο και τα πολυτελή κεντρικά γραφεία των εταιρειών της Silicon Valley δεν αποτελούν εξαίρεση. Όταν οι περιορισμοί έγιναν αυστηρότεροι στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλές κατασκευαστικές εταιρείες έκλεισαν προσωρινά τα εργοτάξια τους και απέλυσαν εργαζόμενους.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share