Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Instagram: Σβήσατε φωτογραφίες και τις θέλετε... πίσω; Να πως θα το καταφέρετε

Έχετε περιθώριο 30 ημερών!

26 Νοεμβρίου 2021 22:45
Instagram: Σβήσατε φωτογραφίες και τις θέλετε... πίσω; Να πως θα το καταφέρετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ας το παραδεχτούμε, όλοι μας κάποια στιγμή σβήσαμε είτε καταλάθος είτε «εν βρασμώ» κάποια φωτογραφία από το Instagram και ύστερα το μετανιώσαμε. Ωστόσο, τώρα υπάρχει λύση για να τις... επαναφέρετε. Παράλληλα, έτσι θα αυξήσεις τους followers σου στο Instagram.

Οι διαγεγραμμένες αναρτήσεις όμως δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμες για ανάκτηση, αλλά μόνον για 30 μέρες. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα δεν ανακτηθούν, τότε διαγράφονται οριστικά και αμετάκλητα! Ενώ τα stories θα παραμένουν μόνο για 24 ώρες! Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα stories που διαγράφονται θα μεταφέρονται αυτόματα στην ενότητα Recently Deleted.

Ο τρόπος να αποκτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες από το instagram

Το Instagram προχώρησε σε αυτή την απόφαση ούτως ώστε αν ο λογαριασμός χακαριστεί και διαγραφεί το περιεχόμενό του, να μπορεί αν γίνει ανάκτησή του. Ουσιαστικά είναι η ίδια λειτουργία όπως τα Recently Deleted στις smartphone συσκευές.

Instagram: Ο τρόπος για να προφυλάξετε το λογαριασμό σας

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αρκετή συζήτηση για την ασφάλεια των social media. Διάφοροι λογαριασμοί έχουν χακαριστεί με τους χρήστες να ανησυχούν για τα προσωπικά τους στοιχεία.

Γι’ αυτό λοιπόν το Instagram ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο, το Security Checkup, που βοηθά στο να διασφαλιστούν οι λογαριασμοί. Για την ακρίβεια καθοδηγεί τους χρήστες με παραβιασμένους λογαριασμούς να τους ασφαλίσουν. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της δραστηριότητας login, τον έλεγχο των πληροφοριών του προφίλ, την επιβεβαίωση των λογαριασμών που μοιράζονται τις login πληροφορίες και την ανανέωση των επαφών ανάκτησης όπως το τηλέφωνο ή το email τους.

Επιπλέον τρόποι ασφάλειας

Εκτός από το συγκεκριμένο εργαλείο, η πλατφόρμα παρέχει και άλλους τρόπους προστασίας των λογαριασμών. Μεταξύ αυτών είναι το two-factor authentication. Πρόκειται για την πιστοποίηση, όπου ένα pin στέλνεται με SMS ή στο WhatsApp κάθε φορά που ο χρήστης προσπαθεί να συνδεθεί στον Instagram λογαριασμό του από νέα συσκευή.

Instagram χακάρισμα έλεγχος δύο παραγόντων

Το Instagram ζητά από τους χρήστες να είναι πολύ προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Επίσης, τονίζει ότι δεν πρόκειται να στείλει ποτέ κάποιο μήνυμα και πως αν θέλει να επικοινωνήσει τότε θα το κάνει μέσω της «Emails from Instagram» καρτέλας στις ρυθμίσεις. Οποιοδήποτε άλλο μήνυμα λαμβάνεται πρόκειται για απάτη.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share