Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Apple: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες από τα 3ης γενιάς AirPods

Και σίγουρα θα θες να τα πάρεις

5 Μαρτίου 2021 13:38
Apple: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες από τα 3ης γενιάς AirPods
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Apple: Όλα δείχνουν ότι τον Μάρτιο του 2021 η Apple θα λανσάρει τα νέα ακουστικά της, τα τρίτης γενιάς Airpods, τα οποία σχεδιαστικά δανείζονται στοιχεία από τα AirPods Pro. Στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνονται τόσο τα AirPods όσο και η νέα θήκη φόρτισης τους που είναι τέλεια και σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύουν το κινητό σας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ακουστικά θα ονομάζονται είτε AirPods Pro Lite, είτε AirPods 3 και θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, αλλά μικρότερο στέλεχος. Επίσης θα περιλαμβάνουν και tips σιλικόνης όπως τα Pro. Παράλληλα δείτε πως ο αριθμός του κινητού σας δείχνει την ηλικία σας.

Στο εσωτερικό τους αναμένεται δανειστούν χαρακτηριστικά από τα Pro, όπως τα Force Sensor controls τα οποία επιτρέπουν την υποστήριξη gestures, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει noise-cancelling τεχνολογία. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα αναβαθμισμένα AirPods θα διαθέτουν σύστημα εκτονώνει την πίεση και έτσι θα είναι πιο άνετα στην χρήση για μεγάλες περιόδους. Τέλος, η τιμή τους φημολογείται πως θα είναι κοντά στα 150 δολάρια για τις ΗΠΑ.

Φωτογραφίες από τα 3ης γενιάς Airpods

Νέες φωτογραφίες από τα 3ης γενιάς Airpods

Κινητό: 4+1 σημάδια που δείχνουν ότι το τηλέφωνό σας παρακολουθείται

Κινητό: Έχετε παρατηρήσει αλλαγές στο τηλέφωνό σας; Δείτε ποια τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι το κινητό σας παρακολουθείται. Επίσης, η ερευνητική ομάδα της Avast εντόπισε 15 κακόβουλες εφαρμογές τις οποίες εάν έχετε έστω και μια από αυτές στο τηλέφωνό σας θα πρέπει να τις διαγράψετε άμεσα!

Ο Εντουαρτ Σνόουντεν, ο άνθρωπος που αποκάλυψε τις μαζικές παρακολουθήσεις των αρχών ασφαλείας εντός και εκτός ΗΠΑ είχε επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι «κανένα smartphone δεν είναι ασφαλές».

Τα σημάδια που δείχνουν ότι το κινητό σας έχει χακαριστεί

Οι ειδικοί επισημαίνουν πέντε ενδείξεις που προειδοποιούν για παραβίαση της ιδιωτικότητας

  1. "Συμπεριφέρεται" περίεργα: διαπιστώνετε ότι η οθόνη φωτίζεται ξαφνικά και χωρίς λόγο; Ανοίγει και κλείνει σε τυχαίες στιγμές; Κάνει περίεργους θορύβους; Όλα αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι η συσκευή σας βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
  2. Η μπαταρία αδειάζει γρήγορα και απότομα: ακόμα κι αν είναι σχετικά παλιά και πολυχρησιμοποιημένη, η μπαταρία του κινητού σας θα πρέπει να αποφορτίζεται με ομαλό τρόπο. Αν δείτε ότι ξαφνικά η μπαταρία «πεθαίνει» απότομα, ίσως συμβαίνει κάτι περίεργο.
  3. Διαρκής θόρυβος: αν εκεί που μιλάτε αρχίσετε να ακούτε διάφορους ασυνήθιστους θορύβους στο παρασκήνιο και αν οι θόρυβοι αυτοί είναι διαρκείς, μπορείτε να υποψιαστείτε το χειρότερο.
  4. Παράξενα μηνύματα: είναι γνωστό ότι πολλοί διαδικτυακοί απατεώνες χρησιμοποιούν τα SMS για να χακάρουν το τηλέφωνό σας, ωστόσο, αν αρχίσετε να δέχεστε μηνύματα με ασυνήθιστους χαρακτήρες και σύμβολα, δεν αποκλείεται να είστε θύματα παρακολούθησης.
  5. Υψηλή κατανάλωση στα δεδομένα: γενικά ο καθένας από εμάς έχει εικόνα για την κατανάλωση των δεδομένων που του παρέχει το πρόγραμμα που του δίνει ο πάροχός του. Αν λοιπόν, ξαφνικά διαπιστώσετε την κατανάλωση data να αυξάνεται χωρίς να έχετε αλλάξει συνήθειες χρήσης, ενδέχεται το κινητό σας να έχει πέσει θύμα «κατασκοπικού» software.
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share