Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

SpotyPal: Η μικρή συσκευή που σε προστατεύει να μη χάσεις το τηλέφωνό σου - Λειτουργεί και ως Panic Button

Κράτα τα αγαπημένα σου αντικείμενα πάντα δίπλα σου

31 Ιανουαρίου 2021 21:07
SpotyPal: Η μικρή συσκευή που σε προστατεύει να μη χάσεις το τηλέφωνό σου - Λειτουργεί και ως Panic Button
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To SpotyPal είναι μία μικρή συσκευή που συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone και μας προστατεύει ώστε να μη χάσουμε το smartphone αλλά και τα προσωπικά μας αντικείμενα.

Αν για παράδειγμα τοποθετήσουμε το SpotyPal στα κλειδιά μας τότε, σε περίπτωση που τα αφήσουμε πίσω, μετά από λίγα μέτρα, το smartphone μας θα μας ενημερώσει έγκαιρα ότι τα έχουμε ξεχάσει.

Επίσης αν ξεχάσουμε το κινητό μας πίσω, τότε το SpotyPal θα αρχίσει να χτυπάει, ώστε να μας ειδοποιήσει έγκαιρα και να επιστρέψουμε να το πάρουμε. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Panic button.

Γενικά είναι μία συσκευή που προστατεύει και τα προσωπικά αντικείμενα αλλά και τον χρήστη! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη του SpotyPal μπορούμε να βρούμε και στη σελίδα κάνοντας κλικ εδώ!

Χρησιμοποίησε το SpotyPal ως Panic Button

Το SpotyPal είναι μια συσκευή Bluetooth (Bluetooth tracker) που λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών που έχει, το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα Bluetooth trackers που κυκλοφορούν στην αγορά. Όχι μόνο προσφέρει τις λειτουργίες που παρέχουν όλα τα υπόλοιπα Bluetooth trackers, αλλά έχει και κάποιες ακόμη που είναι πραγματικά μοναδικές και πολύ χρήσιμες.

Μία από αυτές είναι η λειτουργία Panic Button, δηλαδή η χρήση του SpotyPal ως κουμπί πανικού, και σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε πώς και πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να γυρνάς από τη εργασία σου με τα πόδια και να χρειάζεται να περάσεις από σημείο μακριά από τον πολύ κόσμο και χωρίς πολλά φώτα.

Είναι σκοτάδι και νιώθεις ότι κάποιος είναι πίσω σου και εσύ νιώθεις ότι δεν μπορείς ή δεν προλαβαίνεις να βγάλεις το τηλέφωνο από την τσέπη, να βρεις την επαφή που θέλεις και να την καλέσεις. Το SpotyPal λοιπόν σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σε βοηθήσει με τον πιο εύκολο τρόπο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί της SpotyPal συσκευής και αυτή θα επικοινωνήσει αυτόματα με το κινητό σου ώστε να στείλει άμεσα SOS ειδοποίηση σε χρήστες που έχεις ήδη προκαθορίσει. Αυτή η ειδοποίηση θα περιέχει το μήνυμα που επιθυμείς καθώς και την τοποθεσία σου όπου είναι πολύ σημαντικό να την γνωρίζει κάποιος ώστε να έρθει να σε βρει σε περίπτωση ανάγκης.

Για να ρυθμίσεις την SOS ειδοποίηση, να καθορίσεις τις επαφές που επιθυμείς να λάβουν το μήνυμα σου με την τοποθεσία σου, ρίξε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ροή ειδήσεων

Share