Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με το Facebook: Κυκλοφόρησε ακατάλληλη φωτογραφία

Τι συνέβη;

19 Οκτωβρίου 2020 21:00
Σάλος με το Facebook: Κυκλοφόρησε ακατάλληλη φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει επικρατήσει εσχάτως με το Facebook, καθώς έχει κυκλοφορήσει μια ακατάλληλη φωτογραφία, η οποία έχει φέρει «θύελλα» αντιδράσεων εναντίον του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός 4χρονου αγοριού, το οποίο φαίνεται να βρίσκεται μέσα στο κλουβί ενός λιονταριού.

Πρόκειται για τον 4χρονο Νόα Μουρ από το Έσσεξ της Αγγλίας, ο οποίος πραγματοποίησε μια εκδρομή με την μητέρα του στον ζωολογικό κήπο του Έσσεξ την περασμένη εβδομάδα. Φαίνεται πως όλο αυτό το σκηνικό δεν ενοχλεί το Facebook, που όμως... ενοχλείται από τον Τζορτζ Όργουελ.

Η μαμά του μικρού θέλησε κάποια στιγμή να φωτογραφίσει το λιοντάρι, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η αντανάκλαση του γιου της ήταν ορατή στο τζάμι μπροστά από το ζώο.

Πάνω στο τζάμι είναι γραμμένη η φράση «Είμαστε σαρκοβόρα, τρώμε κρέας», γεγονός που κάνει τη φωτογραφία ακόμα πιο διασκεδαστική.

Η μητέρα του μικρού δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Ανέβασα αμέσως τη φωτογραφία στο Facebook και όλοι με ρωτούσαν αν είχα κάνει Photoshop. Δεν το έχω με την τεχνολογία, σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα είχε βγει πολύ χειρότερο».

«Από τον ζωολογικό κήπο μας είπαν, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο λιοντάρι σπάνια έρχεται τόσο κοντά στο τζάμι», συμπλήρωσε.

Η μητέρα του παιδιού εξήγησε, ακόμη, τους λόγους για τους οποίους η συνάντηση του μικρού Νόα με το λιοντάρι αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός.

«[ο Νόα] είναι αυτιστικός και δεν μιλάει. Όσες φορές έχουμε επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο, δεν φάνηκε να συνδέεται ιδιαίτερα με κάποιο από τα ζώα. Αυτή τη φορά όμως κοίταζε το λιοντάρι με τις ώρες, και επειδή έχουμε μια γάτα στο σπίτι, είπε την λέξη «γατούλα»- κάτι που με εξέπληξε και με συγκίνησε. Νομίζω ότι πλέον τα λιοντάρια είναι τα αγαπημένα του ζώα», σχολίασε η 28χρονη.

Η φωτογραφία του μικρού με το λιοντάρι, πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται πλέον κορνιζαρισμένη στο σπίτι του.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share