Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

4+1 κορυφαίες εφαρμογές που θα σου χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση!

Meditation απ' το κινητό σου!

18 Μαρτίου 2020 14:27
4+1 κορυφαίες εφαρμογές που θα σου χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άγχος και το στρες όλοι ξέρουμε πως δεν οδηγούν πουθενά αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα αποβάλουμε! Οι ρυθμοί της καθημερινότητας πλέον είναι τόσο γρήγοροι και έντονοι που ακόμα και γυρνώντας σπίτι δεν μας είναι καθόλου εύκολο να χαλαρώσουμε. Δεν θα ήταν υπέροχο αυτή την χαλάρωση να στην έδινε μια και μόνο εφαρμογή στο κινητό σου;

Όχι μόνο μία, αλλά πέντε εφαρμογές βρήκαμε για εσάς που θα σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία μετά από μια κουραστική ημέρα. Δες την παρακάτω λίστα και διάλεξε ποια θα καταβάσεις!

Headspace

Το Headspace είναι η «Βίβλος» των εφαρμογών διαλογισμού κι ευεξίας. Το πρόγραμμα που προσφέρει διαρκεί μόλις 10 λεπτά την ημέρα και βοηθάει στο να επαναφέρετε και να χαλαρώσετε τον εγκέφαλό σας με τη βοήθεια στοχευμένων meditation ασκήσεων.

FitMind

Η άσκηση του μυαλού σας είναι εξίσου σημαντική με τη γυμναστική του σώματός σας. Με το σύνθημα «CrossFit για το μυαλό», αυτό το «εγκεφαλικό» flex δεν αστειεύεται. Το πρόγραμμα ξεκινά με μια 30ήμερη πρόκληση που σας μαθαίνει να ελέγχετε το μυαλό σας και να διαλογίζεστε, ενώ παράλληλα αναλύει με γραφήματα την εγκεφαλική σας λειτουργία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Εάν είστε από αυτούς που δυσκολεύονται με αυτές τις τεχνικές και χρειάζεται να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, τότε αυτό το app είναι για εσάς.

Unplug

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 700 βίντεο mindfulness και διαλογισμού, που κυμαίνονται από γρήγορα προγράμματα μεταξύ 10-15 λεπτών έως πλήρεις ωριαίες προτάσεις που πρόκειται να σας χαλαρώσουν. Το app είναι εξαιρετικά φιλικό προς τους χρήστες, που σημαίνει ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τη συλλογή του περιεχομένου του με όρους που γνωρίζετε ή ακόμη και τις προσωπικές σας ανάγκες -όπως τον ύπνο, την χαλάρωση ή την αφύπνιση. Επιπλέον, παρακολουθεί την πρόοδό σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο και αν έχετε βελτιωθεί στην άσκηση του διαλογισμού.

Simple Habit

Εάν νιώθετε ότι αντιμετωπίζετε ένα ολικό Burnout, τότε αυτή η εφαρμογή θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με προγράμματα διαλογισμού και προσεγμένες ασκήσεις για να διαλέξετε, με την πιο δημοφιλή playlist να είναι αυτή του Burnout. Η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εύστοχες πρακτικές για να μάθετε να παραμένετε ήρεμοι όταν έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, ανακουφίζοντας το πρωινό άγχος, αλλά και το έντονο επαγγελματικό στρες.

10% Happier

Σκέφτεστε να αρχίσετε τον διαλογισμό; Οι βαθιές αναπνοές δεν πιάνουν σε εσάς; Το 10% Happier είναι η τέλεια εφαρμογή διαλογισμού για εσάς. Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα και παρουσιαστή του talk show Nightline, Dan Harris, και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με εμπειρογνώμονες meditation και επιστημονικές εξηγήσεις της συγκεκριμένης πρακτικής. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει αυτήν την superhot τάση!

Και μιας και όπως έχει αποδειχθεί πλέον όλα γίνονται μέσω κινητού, ρίξε μια ματιά στις εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου!

 

Ροή ειδήσεων

Share