Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θες να κατεβάσεις φωτογραφίες από το instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος!

Βρέθηκε η λύση!

29 Δεκεμβρίου 2019 17:03
Θες να κατεβάσεις φωτογραφίες από το instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος!

Παρ' όλο που το instagram είναι το πιο δημοφιλές και αγαπημένο μέσο δικτύωσης ένα πρόβλημα βασανίζει τους χρήστες του εδώ και καιρό. Όλοι ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να κατεβάσουν μια φωτογραφία αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Αυτά μέχρι σήμερα, γιατί το Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση! Ωστόσο, μην ξεχνάμε και τη μικρή αλλά θαυματουργή αλλαγή που έκανε πρόσφατα το δημοφιλές social media!

Μπορεί κατά λάθος να έσβησες τη φωτογραφία που μόλις ανέβασες και να έχεις αντίγραφο μόνο στο Instagram σου ή να θέλεις να αποθηκεύσεις μια φωτογραφία σου απ’ το 2015 που υπάρχει μόνο στο social media.

Ευτυχώς για σένα, το Instagram έχει ένα downloader tool, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις όλα τα data σου, ανάμεσά τους και οι φωτογραφίες σου, με μια απλή διαδικασία.

Ο τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram:

  • Κάνε login στο Instagram από έναν web browser και πήγαινε στο προφίλ σου.
  • Κάνε κλικ πάνω δεξιά και πήγαινε εκεί που λέει «Edit Profile» και στη συνέχεια επίλεξε το tab «Privacy and Security».
  • Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να δεις μια σελίδα που λέει «Account Privacy» πάνω πάνω. Αν το δεις αυτό, κάνε scroll down και θα δεις ένα πεδίο που λέει «Data Download» με ένα link που γράφει «Request Download».
  • Κλίκαρε το link.
  • Θα χρειαστεί να βάλεις το email και τον κωδικό σου για να επιβεβαιώσεις το ποιος είσαι αλλά και το πού θέλεις να σου αποσταλούν τα στοιχεία.
  • Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία και απ’ το app του Instagram.

Όλα τα αρχεία θα σου αποσταλούν στο email σου!

Εάν θες να αποθηκεύσεις φωτογραφίες άλλου…

Χρησιμοποίησε απλά το DownloadGram, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις!

Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η επιλογή του screenshot αλλά εκεί χάνεις σε ποιότητα!

Φυσικά, πρέπει να σου πούμε πως ακόμα κι αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις, θα πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που την έχει τραβήξει ή την έχει ανεβάσει και να μην την χρησιμοποιήσεις σαν να είναι δικά σου τα πνευματικά δικαιώματα.

Βρήκαμε τον τρόπο να μάθεις ποιος βλέπει το προφίλ σoυ στο Facebook!

Δεν υπάρχει χρήστης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Facebook που να μην έχει αναρωτηθεί ποιος βλέπει το προσωπικό του προφίλ.

Μετά την αλλαγή στην προβολή των stories που αυτά ξέραμε σίγουρα ποιος τα έχει δει, το Athensmagazine.gr έψαξε και σου βρήκε τον απόλυτο και πιο έγκυρο τρόπο για να μάθεις ποιος σε παρακολουθεί!

Δες το παρακάτω βίντεο για να μάθεις κι εσύ τον τρόπο που λειτουργεί 100% αφού το δοκιμάσαμε προσωπικά:

Facebook: Γιατί διέγραψε δισεκατομμύρια λογαριασμούς;

Γιατί το Facebook διέγραψε 3,2 δισ. λογαριασμούς χρηστών από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο 2019; Σίγουρα για κάτι που κατηγορείται εδώ και χρόνια.

Δείτε επίσης: Το Facebook αλλάζει εμφάνιση! Νέο λογότυπο για το δημοφιλές social media!

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, εντοπίστηκαν και «σβήστηκαν» πάνω από 18,5 εκατ. λογαριασμοί, που είχαν περιεχόμενο με παιδική πορνογραφία και άλλες αναρτήσεις που παραπέμπουν σε σεξουαλικά αδικήματα.

Πέρα από τα σεξουαλικά αδικήματα, διεγράφησαν πάνω από 11,4 εκατ. λογαριασμοί, λόγω μηνυμάτων μίσους και ιδιαίτερα ρατσισμού.

Η αύξηση σε σύγκριση με τα στοιχεία του περασμένου εξαμήνου, ήταν μεγαλύτερη του 50%, γεγονός που προβληματίζει.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share