Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρωτοποριακό το νέο Honor 10: Διαθέτε κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη και γυάλινο design!

Κορυφαίες τεχνολογίες smartphone

17 Μαΐου 2018 14:43
Πρωτοποριακό το νέο Honor 10: Διαθέτε κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη και γυάλινο design!

Δύο πρωτοποριακές και κορυφαίες τεχνολογίες smartphone διαθέτει το νέο Honor 10 που παρουσιάστηκε σε event στο Λονδίνο με βασικό concept την «ομορφιά στην τεχνητή νοημοσύνη».

Η νέα συσκευή διαθέτει προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης 2.0 που εφαρμόζεται στην κάμερα διπλών φακών, 24 και 16 Megapixel που αναγνωρίζει πάνω από 500 αντικείμενα, πρόσωπα, στοιχεία της φύσης σε 22 κατηγορίες σε πραγματικό χρόνο.

Έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει τα περιγράμματα διαφόρων αντικειμένων, όπως τον ουρανό, τα φυτά, τους ανθρώπους ή ακόμα και έναν καταρράκτη αλλά και να εντοπίζει αμέσως τις τοποθεσίες τους.

Επίσης η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου 3D, εμφανίζοντας πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινή - σκάνδαλο στην αναισθησιολόγο για το θάνατο της μικρής Μελίνας!

Η δεύτερη καινοτομία αφορά στο CMF design του Honor 10, την 3D γυάλινη πίσω όψη με μια εντυπωσιακή οπτική επίστρωση νανοκλίμακας που συντίθεται από 15 layers λαμπερών χρωμάτων.

Στο κάτω μέρος της οθόνης βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία υπερήχων, ενώ στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει USB-Type C θύρα και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το Honor 10 διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή Kirin 970 που είδαμε στις ναυαρχίδες της Huawei, 4GB RAM, 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μη αφαιρούμενη μπαταρία 3.400mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης που μπορεί να επαναφορτίσει το 50% της ισχύος μέσα σε 25 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Honor 10 ενσωματώνει το EMUI 8.1 της Huawei που είναι βασισμένο στο Android 8.1 Oreo. Να σημειώσουμε ότι η συσκευή διαθέτει ακόμη θύρα υπερύθρων, υποστηρίζει NFC και Bluetooth 4.2, ενώ έρχεται με υποδοχή για δύο κάρτες SIM, δε διαθέτει όμως υποδοχή για κάρτες microSD.

Πηγή: pestaola.gr, digitallife.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share