Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Facebook- νέα πτώση στις μετοχές, εξανεμίστηκαν 46 δισ. δολάρια σε δύο μέρες

23 Μαρτίου 2018 11:48
Facebook- νέα πτώση στις μετοχές, εξανεμίστηκαν 46 δισ. δολάρια σε δύο μέρες

H δημόσια συγγνώμη του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεν κατάφερε να περιορίσει τις ανησυχίες στη Wall Street για τον τρόπο που χειρίζεται η εταιρεία την υπόθεση με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων.

Η μετοχή του Facebook στην προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση σημείωσε σήμερα πτώση κατά 1,5%. Ο Ζάκερμπεργκ υποσχέθηκε χθες αυστηρότερα μέτρα για να περιορίσει την πρόσβαση όσων αναπτύσσουν εφαρμογές στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στην πρώτη τοποθέτησή του αναφορικά με την υπόθεση που έχει ξεσπάσει.

Αναλυτές από διάφορες χρηματιστηριακές εταιρείες εξέφρασαν ανακούφιση που στα πρώτα δημόσια σχόλια του Ζάκερμπεργκ για το θέμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια πιο ριζική μεταβολή στο μοντέλο εσόδων της εταιρείας.

Η μετοχή του Facebook, ωστόσο, έχει υποχωρήσει τις δύο από τις τρεις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν σχεδόν 46 δισεκ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας, ενώ κάποιοι αναλυτές υποστήριξαν πως είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για να αποκαταστήσει τη φήμη της τους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Survivor 2: Ήταν να αποχωρίσει από την προηγούμενη φορά η Σπυροπούλου! Το παράξενο που συνέβη με τις ψήφους της!

πηγή: iefimerida.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share