Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως εντυπωσιακό: Αυτό είναι το επίσημο video των Samsung Galaxy S9 και S9+!

26 Φεβρουαρίου 2018 09:35
Άκρως εντυπωσιακό: Αυτό είναι το επίσημο video των Samsung Galaxy S9 και S9+!

Το promo video των Samsung Galaxy S9 και S9+ διέρρευσε στο διαδίκτυο και βρίσκεται στον αέρα λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση των κορυφαίων μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας.

Πρόκειται για ένα τρίλεπτο video που αναλύει την υπεροχή των χαρακτηριστικών των νέων ναυαρχίδων της Samsung και μπορείτε να απολαύσετε στο τέλος του θέματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

Το video παρουσιάζει τις προηγμένες λειτουργίες των νέων συσκευών που μετατρέπουν τα Samsung Galaxy S9 και S9+ στα ιδανικά τηλέφωνα για τον επαγγελματία χρήστη, επισημαίνοντας: «το τέλειο τηλέφωνο είναι τώρα το τέλειο τηλέφωνο για business».

Στο εν λόγω spot, δίνεται έμφαση στην enterprise χρήση των νέων μοντέλων, αναφέροντας ότι είναι ιδανική επιλογή “για business”. Το motto που χρησιμοποιείται είναι το “The Phone. Reimagined”, το οποίο μας παραπέμπει στο αντίστοιχο “The Camera Reimagined” που είχαμε δει στην επίσημη πρόσκληση της συσκευής.

Δείτε το video

Πηγή: altsantiri.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share