Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

iPhone 8: Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια;

31 Αυγούστου 2017 20:50
iPhone 8: Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια;

Για τις 12 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι δίνει ραντεβού η Apple με τους απανταχού λάτρεις του iPhone καθώς η εταιρεία έστειλε πρόσκληση για μια εκδήλωση αυτή την ημερομηνία με τους περισσότερους να εκτιμούν ότι θα τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 8.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως να το ξανασκεφτείς; Αυτό είναι το επάγγελμα με τα περισσότερα λεφτά για το 2017!

Η πρόσκληση, πάντως, αναφέρει μόνο «ας συναντηθούμε στο "σπίτι" μας» (let's meet at our place) καθώς για πρώτη φορά το ετήσιο ραντεβού της Apple τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί στα προσφάτως εγκαινιασμένα γραφεία της στην Καλιφόρνια.

Εκτός από το iPhone, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο Apple Watch και μια νέα εκδοχή της Apple TV αλλά και να παρουσιάσει λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο ηχείο HomePod.

Κατά πληροφορίες το iPhone 8 θα έχει νέο σχέδιο, μια πιο εξελιγμένη κάμερα και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαμά, μη γυρίσεις. Ο μπαμπάς δεν αλλάζει": Το σπαρακτικό δράμα της 18χρονης που ο πατέρας της προσπάθησε να κάψει!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδος) στο ειδικά κατασκευασμένο αμφιθέατρο της Apple στο ισόγειο των νέων κεντρικών γραφείων.

Αν η Apple ακολουθήσει την παράδοση των προηγούμενων ετών, το νέο iPhone θα βρεθεί στις προθήκες των καταστημάτων την επόμενη Παρασκευή της παρουσίασης, στις 22 Σεπτεμβρίου, μολονότι υπάρχουν πληροφορίες ότι φέτος ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση.

Πηγή protothema

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share