Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαγοράζει το Snapchat η Google; - Δείτε το εξωφρενικό ποσό που προσφέρει!

4 Αυγούστου 2017 14:56
Εξαγοράζει το Snapchat η Google; - Δείτε το εξωφρενικό ποσό που προσφέρει!

Αν σας φάνηκαν υπερβολικά τα $3 δισ. που πρότεινε η Facebook στην Snap Inc. για την εξαγορά του Snapchat το 2013, τότε σκεφτείτε πόσο πιο παράλογη ακούγεται η πρόταση των $30 δισ. της Google!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν τις εξορμήσεις Μενεγάκη και Παντζόπουλος! Που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός με το σκάφος και τα παιδιά τους;

Το ακόμα πιο παράλογο; Τα μεγάλα κεφάλια της Snap Inc., Bobby Murphy και Evan Spiegel, την αρνήθηκαν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κλικ μόνο για τολμηρούς: Το θεόρατο σπίτι που μένει η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της στην Ζάκυνθο! (photos)

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από αναφορά του Business Insider, στην οποία έχει καταγραφεί το γεγονός ως “προφορική προσφορά” της Google προς την Snap Inc. που έγινε το 2016, πριν η εταιρεία εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

Η αποκάλυψη αυτής της ιστορίας ήταν αρκετή για να σημειωθεί άνοδος 2.3% στη μετοχή της Snap Inc., μετά από μια σταθερά καθοδική πορεία.

Παρά το γεγονός ότι η Google αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση, υπάρχει πληροφόρηση ότι η προσφορά εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση ζωής: Μόνιμα με τον πατέρα της θα μείνει η κόρη της Ματθίλδη Μαγγίρα! Την αποχωρίζεται...

Σημειώνεται, επίσης, ότι η Google έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στις μετοχές της Snap Inc., με την τελευταία να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της υπηρεσίας Google Cloud.

Με την πίεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό από το Instagram και το Facebook Messenger, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτούν την πρόταση της Google.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share