Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ο Σπύρος Σούλης το αποκάλυψε: Αυτό είναι το λάθος που «διώχνει» τη δροσιά από το σπίτι σας

Σωτήριο κόλπο !

18 Ιουνίου 2024 10:37
Ο Σπύρος Σούλης το αποκάλυψε: Αυτό είναι το λάθος που «διώχνει» τη δροσιά από το σπίτι σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καύσωνες έφτασαν από νωρίς για φέτος το καλοκαίρι και όσο το κλιματιστικό και να είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος, τόσο ο λογαριασμός της ΔΕΗ θα ο μεγαλύτερος εχθρός μας.

Συνεπώς, είναι απολύτως λογικό να αναζητούμε ένα φυσικό, αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για να διατηρήσουμε τη δροσιά στο χώρο μας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ο Σπύρος Σούλης έχει ένα «σωτήριο» κόλπο για εσάς: Έτσι θα καθαρίσετε τέλεια τις τέντες σας

Ένα κοινό σφάλμα που συχνά γίνεται και οδηγεί στην απώλεια της δροσιάς από το σπίτι είναι κάτι που συνηθίζετε να κάνετε το πρωί, μας εξηγεί ο αγαπημένος μας Σπύρος Σούλης.

Συγκεκριμένα, πολλοί τείνουν να αφήνουν τα παντζούρια ανοιχτά όταν αποχωρούν από το σπίτι, επιτρέποντας έτσι στον ήλιο να διεισδύει μέσω των παραθύρων και να θερμαίνει το εσωτερικό.

Η απάντηση για τη διατήρηση δροσιάς στο σπίτι σας είναι απλή

Φροντίζετε πάντα να κλείνετε τα παντζούρια και τις κουρτίνες πριν αποχωρήσετε. Αυτό θα αποτρέπει τον ήλιο από το να ζεσταίνει τον εσωτερικό χώρο, κρατώντας το σπίτι σας δροσερό.

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίζετε τις τέντες σας ανάλογα με την πορεία του ήλιου για βέλτιστα αποτελέσματα: Στην ανατολική πλευρά του σπιτιού σας, κρατήστε τις τέντες κατεβασμένες από τις 7 πμ έως τις 11:30 πμ.

Στη νότια πλευρά, κατεβάστε τες από τις 11 πμ μέχρι τις 5 μμ, και στη δυτική πλευρά από τις 3:30 μμ μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Τις βραδινές ώρες, ανοίξτε τις τέντες για να επιτρέψετε την είσοδο φρέσκου αέρα στο σπίτι.

Διατήρηση της δροσιάς

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share