Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Αυτά είναι τα φυτά που προμηνύουν γρουσουζιές - Μην διανοηθείς να τα βάλεις σπίτι σου

Απέφυγε τα όσο μπορείς

29 Μαΐου 2024 13:11
Αυτά είναι τα φυτά που προμηνύουν γρουσουζιές - Μην διανοηθείς να τα βάλεις σπίτι σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να υπάρχουν φυτά τα οποία βοηθούν στην αναπνοή, αλλά και που διώχνουν τα κουνούπια, ωστόσο, υπάρχουν άλλα που φέρνουν κακοτυχία στο σπίτι, σύμφωνα πάντα με το Feng Shui. Με την ευκαιρία δείτε 5 Φυτά θαύμα: Διώχνουν τα κουνούπια και μυρίζουν υπέροχα

Πρόκειται για ένα πολύ αρχαίο κινεζικό φιλοσοφικό σύστημα του οποίου στόχος είναι να επιτύχει θετική επιρροή στους ανθρώπους και στον χώρο που καταλαμβάνουν.

Αυτά είναι τα φυτά που φέρνουν κακοτυχία σύμφωνα με το Feng Shui

Γαρίφαλο αέρα

Το γαρίφαλο του αέρα, του οποίου το επιστημονικό όνομα είναι Tillandsia aeranthos, Είναι ένα πολύ εύκολο στην καλλιέργεια φυτό που διατηρείται συνήθως σε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, δεν είναι βολικό να το έχετε μέσα στο σπίτι αφού απορροφά καλή ενέργεια.

Τα φυτά που φέρνουν γρουσουζιά

Αγαύη

Η αγαύη είναι πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενα φυτά που χρησιμοποιούνται ευρέως για τη διακόσμηση κήπων. Οι λάτρεις του ήλιου, είναι προτιμότερο να τα έχετε έξω από το σπίτι, είτε στο αίθριο είτε στο μπαλκόνι, ή στον ίδιο τον κήπο, εάν είναι διαθέσιμο.

Τα φυτά που φέρνουν γρουσουζιά

Κάκτος

Οι κάκτοι είναι πολύ ενδιαφέροντα φυτά που έχουν σε γλάστρες, καθώς αναπτύσσονται αργά και, τα περισσότερα από αυτά, δεν φτάνουν σε πολύ μεγάλο μέγεθος. Αλλά προσελκύουν αρνητική ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να αποφύγετε την τοποθέτησή τους στην είσοδο του σπιτιού.

Τα φυτά που φέρνουν γρουσουζιά

Αγκάθι του Χριστού

Επειδή αυτός ο τύπος φυτού έχει αρκετά κοφτερά αγκάθια, υπάρχουν διάφορες πεποιθήσεις για αυτό. Η βασική πεποίθηση είναι ότι πιστεύεται ότι αυξάνει την κατάσταση των νεύρων και των εντάσεων στο σπίτι. Η ίδια πεποίθηση λέει ότι αν τα τοποθετήσετε έξω, θα χρησιμεύσουν ως φυλαχτό που βοηθά στην προστασία του σπιτιού από όλες τις κακές δονήσεις που προέρχονται από έξω.

Τα φυτά που φέρνουν γρουσουζιά

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share