Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Θα αλλάξει το σπίτι σας: 2+1 φυτά για να το αναβαθμίσετε

Θα ανανεωθεί ο χώρος σας!

28 Μαΐου 2024 13:36
Θα αλλάξει το σπίτι σας: 2+1 φυτά για να το αναβαθμίσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί από εμάς ψάχνουμε τρόπο για να ανανεώσουμε το σπίτι μας για να το ανανεώσουμε. Όμως ο πιο απλώς τρόπος για να κάνουμε μια αλλαγή στο σπίτι είναι να βάλουμε φυτά. Είτε αγαπάς τα τρελά φύλλα, είτε τα κομψά άνθη, υπάρχει ένα φυτό εσωτερικού χώρου που ταιριάζει σε κάθε γούστο και χώρο. Ακόμα κι αν έχεις ένα μικρό σαλόνι, μπορείς να το μετατρέψεις πολύ εύκολα καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές σε κρεμαστά φυτά εσωτερικού χώρου για να εξοικονομήσεις χώρο και να προσθέσεις ένα δυναμικό οπτικό στοιχείο στη διακόσμησή σου. Πρόσθεσε λοιπόν μερικά φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού σου, και αναναιώνουν τον χώρο σου.

Θα αλλάξει το σπίτι σας: 2+1 φυτά για να το αναβαθμίσετε

Διαβάστε ακόμη: πως να κάνετε το μπαλκόνι σας πηγή πλούτου για την κουζίνα σας

Αυτά είναι 3 φυτά που θα σου αλλάξουν το σπίτι:

Φίκος, ο ελαστικός

Το φυτό με τα πλατιά, γυαλιστερά φύλλα του, όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε δωμάτιο, αλλά διαθέτει και εντυπωσιακές ιδιότητες καθαρισμού του αέρα. Η ικανότητά του να απομακρύνει αποτελεσματικά τοξίνες όπως η φορμαλδεΰδη από τον αέρα το καθιστά ιδανική επιλογή για την προώθηση ενός πιο υγιεινού περιβάλλοντος διαβίωσης. Αυτά τα φυτά έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ότι διατηρούν την ατμόσφαιρα καθαρή. Τοποθέτησε τα κοντά στην αγαπημένη σου θέση για να απολαύσεις τον καθαρό αέρα.

Σανσεβιέρια

Αυτό το φυτό είναι αποτελεσματικό στην απομάκρυνση τοξίνων και για την δημιουργία ενός καθαρού αέρα στον χώρο. Είναι επίσης χαμηλής συντήρησης, ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μια ωραία λύση είναι να τοποθετήσεις το φυτό σε μια ψηλή βάση για να προσθέσεις λίγο ενδιαφέρον σε μια άδεια γωνιά στο χολ σου.

Αλόη

Η αλόη βέρα είναι γνωστή για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες, αλλά βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των τοξινών από τον αέρα. Επιπλέον, τα φυτά της αλόης βέρα είναι χαμηλής συντήρησης και ευδοκιμούν στο έμμεσο ηλιακό φως, καθιστώντας τα μια εύκολη και αποτελεσματική επιλογή για τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα, ενώ προσθέτουν μια πινελιά πρασίνου σε κάθε χώρο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share