Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Σανίδα σωτηρίας» από Σπύρο Σούλη: Πείτε αντίο στις κατσαρίδες μια για πάντα με 2 μόνο υλικά

Τις εξολοθρεύει στο λεπτό!

17 Μαρτίου 2024 17:28
«Σανίδα σωτηρίας» από Σπύρο Σούλη: Πείτε αντίο στις κατσαρίδες μια για πάντα με 2 μόνο υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιώνιο πρόβλημα αποτελούν αδιαμφισβήτητα οι κατσαρίδες μέσα στο σπίτι, ενώ για όσους δε βρίσκουν, υπάρχει ο φόβος να αντικρίσουν ξαφνικά.

Μην ανησυχείς όμως καθόλου, γιατί ο Σπύρος Σούλης έχει τη λύση. Φτιάξε μικρές μπάλες με δύο μόνο υλικά και θα τις εξαφανίσεις στη στιγμή.

Δείτε επίσης: Επιχείρηση «γιαγιά»: Το αλάνθαστο παραδοσιακό κόλπο των γιαγιάδων για την εξόντωση των κατσαρίδων στο σπίτι

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά περιέχουν μερικές εξαιρετικά επιβλαβείς χημικές ουσίες που θα σκοτώσουν τις κατσαρίδες, αλλά θα αφήσουν δυσάρεστη μυρωδιά στο σπίτι και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου και την υγεία των κατοικίδιων σου.

Τι θα χρειαστείτε για να εξολοθρεύσετε τις κατσαρίδες μια για πάντα

  • 1 κρόκο αβγού
  • 30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Βάλε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ. Ανακάτεψε για να κάνεις ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια, φορώντας πάντα γάντια, φτιάξε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, άφησέ τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθέτησέ τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες .

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο. Οι κατσαρίδες θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους. Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες.

Αρχικά, μπορεί να σκεφτείς ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσεις ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.

Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αβγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επανέλαβε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες.

Επιπλέον, μην ανησυχείς για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλής για εσένα, την οικογένειά σας, τις γάτες σου και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share