Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Ατσίδας» ο Σπύρος Σούλης στο μπαλκόνι: Πώς θα διώξετε τα περιστέρια στο λεπτό

Έχει τον τρόπο!

29 Φεβρουαρίου 2024 16:17
«Ατσίδας» ο Σπύρος Σούλης στο μπαλκόνι: Πώς θα διώξετε τα περιστέρια στο λεπτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε προβλήματα με περιστέρια στο μπαλκόνι σας; Υπάρχει τρόπος για να τα διώξετε και αυτός βρίσκεται στο site του Σπύρου Σούλη.

Τα περιστέρια γεμίζουν τα μπαλκόνια με ακαθαρσίες. Eπιπλέον, οι κουτσουλιές τους περιέχουν οξέα που χαλάνε τα πλακάκια και είναι επικίνδυνα για την υγεία μας. Για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας ακολουθήστε τα παρακάτω tips. Επίσης, δείτε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό για να απαλλαγείτε οριστικά από τις ιπτάμενες κατσαρίδες στο μπαλόνι σας

Περιστέρια τέλος από το μπαλκόνι: Τα tips για να το πετύχετε

περιστερια-στο-μπαλκονι-29-2
Περιστέρια στο μπαλκόνι

Απομακρύνετε πηγές νερού: Μην αφήνετε λιμνούλες νερού στο μπαλκόνι σας γιατί ακόμα και λίγο νερό να υπάρχει τα περιστέρια θα μαζευτούν για να το πιουν. Τα περιστέρια ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις για να βρουν νερό και φαγητό. Μην τους δίνετε λοιπόν την αφορμή να μετατρέψουν το μπαλκόνι σας στη δική τους φωλιά.

Καθαρίστε τακτικά το μπαλκόνι σας: Το μπαλκόνι γεμίζει με ψίχουλα και φαγητά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που πολλοί συνηθίζουν να τρώνε εκεί. Σκουπίζετε τακτικά το μπαλκόνι σας για να μην υπάρχει ούτε το παραμικρό ψίχουλο σε αυτό.

Καταστρέψτε φωλιές: Αν κάποιο πρωινό εντοπίσετε αβγά στο μπαλκόνι σας, βάλτε τα σε μια σακούλα προσεκτικά και μεταφέρετέ τα σε κάποιο άλλο μέρος εκτός σπιτιού. Αν δεν το κάνετε σύντομα θα γεμίσει όλο το μπαλκόνι σας με αβγά και τότε θα είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτά.

Ρίξτε μπαχαρικά στο μπαλκόνι: Τα περιστέρια μισούν τις έντονες μυρωδιές των μπαχαρικών. Ρίξτε σε διάφορες γωνίες του μπαλκονιού σας αρκετή κανέλα και μπόλικο πιπέρι. Πρέπει να ρίξετε αρκετή ποσότητα και να ανανεώνετε τα μπαχαρικά κάθε λίγες μέρες.

Βάλτε στα κάγκελα το σπιράλ παιχνιδάκι των παιδιών σας: Όλοι είχαμε ένα παιχνίδι σαν και αυτό μικροί και ακόμα και τώρα πολλά παιδιά λατρεύουν τα σπιράλ αυτά παιχνιδάκια. Τυλίξτε αυτό το παιχνίδι στα κάγκελα του μπαλκονιού και τα περιστέρια δεν πρόκειται να πλησιάσουν.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share