Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Αντίο» στα μικρόβια από τον Σπύρο Σούλη: Το σπιτικό καθαριστικό που εξαφανίζει κάθε λεκέ

Οριστικό τέλος στις βρωμιές

24 Φεβρουαρίου 2024 13:31
«Αντίο» στα μικρόβια από τον Σπύρο Σούλη: Το σπιτικό καθαριστικό που εξαφανίζει κάθε λεκέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν πρόκειται για λεκέδες ο Σπύρος Σούλης είναι ο ειδήμων που μπορεί να βρει τη λύση. Με τρία καθημερινά υλικά θα πείτε «αντίο» στα μικρόβια με αυτό το σπιτικό καθαριστικό που εξαφανίζει τις βρομιές.

Μέσα στη μέρα υπάρχουν πολλές, μικρές στιγμές απόλαυσης. Αυτές μπορεί να είναι ο καφές που παραγγείλατε, τα μακαρόνια που φάγατε με την αγαπημένη σας κόκκινη σάλτσα, η σοκολάτα που γευτήκατε ή το κρασί το οποίο ανοίξατε να μοιραστείτε με φίλους σας.

Πόσο εύκολα, όμως, ένας λεκές από όλα τα παραπάνω μπορεί να αναστατώσει την ηρεμία και τη γαλήνη εκείνης της στιγμής! Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να πείτε αντίο σε μούχλα και υγρασία.

Θα πρέπει να αφήσετε ό,τι κάνατε μέχρι εκείνη την ώρα για να βρείτε ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τον συγκεκριμένο λεκέ, μιας και χρειάζεται προσοχή για να εξαφανιστεί εντελώς, χωρίς να καταστραφεί το λερωμένο ύφασμα.

Και όλη αυτή η αναζήτηση του κατάλληλου καθαριστικού θα πρέπει να γίνει αστραπιαία, αφού χρειάζεται να τρέξετε να εφαρμόσετε τη σωτήρια λύση, πριν να είναι πολύ αργά και ο λεκές στεγνώσει και εγκατασταθεί εκεί για πάντα.

Γι’ αυτό και ο Σπύρος Σούλης σας προτείνει το καθαριστικό που μπορεί να αντιμετωπίσει και να αφαιρέσει κάθε είδους λεκέ. Και το καλύτερο δεν είναι αυτό! Είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, πολύ οικονομικά, μέσα σε λίγα λεπτά, για να το έχετε πάντα σε ώρα ανάγκης.

μικροβια-στο-σπιτι
Καθάρισμα στο σπίτι

Θα χρειαστεί να ενώσετε 3 «δυνατά» υλικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Οξυζενέ
  • Σαπούνι για τα πιάτα

Αναμείξτε σε ένα μπολ και τα τρία αυτά υλικά σε ίση ποσότητα και θα έχετε ετοιμάσει το πιο ισχυρό καθαριστικό. Ανατρέξτε σε αυτό για να αντιμετωπίσετε τους ανεπιθύμητους λεκέδες! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αφήσετε να δράσει για αρκετή ώρα, πριν το ξεπλύνετε, και μπορείτε ύστερα να ηρεμήσετε και πάλι, αφού ο λεκές σας, από όπου κι αν προέρχεται, θα έχει εξαφανιστεί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share