Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Μπάχαλο» το ψυγείο; 5 έξυπνα βήματα για να το έχετε πάντα σε τάξη

Θα σας λύσει τα χέρια

28 Νοεμβρίου 2023 13:18
«Μπάχαλο» το ψυγείο; 5 έξυπνα βήματα για να το έχετε πάντα σε τάξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός πως δεν είναι πολύ εύκολο να έχετε απόλυτη τάξη στο ψυγείο σας, ειδικά αν εργάζεστε πολλές ώρες και επιστρέφετε στο σπίτι κυρίως για να φάτε και να κοιμηθείτε. Ωστόσο εμείς βρήκαμε μερικά έξυπνα τρικς που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα τέλεια οργανωμένο ψυγείο χωρίς πολλή προσπάθεια. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό του Σπύρου Σούλη για πεντακάθαρο χαλί.

  • Καθαρά ράφια

Βάλτε σε κάθε ράφι διαφανή μεμβράνη ώστε να μπορείτε εύκολα να την αντικαταστήσετε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Με τη διαφανή μεμβράνη δεν θα σας απασχολεί αν κάποιο τρόφιμο χαλάσει και αφήσει βρωμιά στο ψυγείο σας. Απλά πετάτε τη μεμβράνη, βάζετε καινούρια και το ψυγείο σας είναι και πάλι καθαρό εύκολα και γρήγορα.

  • Οργάνωση

Χρησιμοποιήστε το χαρτόνι των αυγών για να βάλετε σε τάξη όλα τα πλαστικά μπουκάλια με μαγιονέζες, μουστάρδες και σως που έχετε στο ψυγείο σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πιο εύκολα ακόμα και τα μπουκαλάκια που σχεδόν έχουν αδειάσει.

«Μπάχαλο» το ψυγείο; 5 έξυπνα βήματα για να το έχετε πάντα σε τάξη

Χρησιμοποιήστε βαζάκια με μαγνητική βάση Αγοράστε βαζάκια με μαγνητική βάση ή κολλήστε μαγνήτη κάτω από βαζάκια ή ταπεράκια. Με αυτό το τρικ θα μπορείτε να εξοικονομείτε χώρο ακόμα και μέσα στο ψυγείο σας.

Φτιάξτε έναν μίνι πίνακα ανακοινώσεων στο πλαϊνό μέρος του ψυγείου σας Φτιάχνοντας έναν πίνακα πάνω στον οποίο θα μπορείτε να σημειώνετε όλα τα γεύματα που πρέπει να φάτε μέσα στην εβδομάδα θα σας είναι πιο εύκολο να καταναλώσετε τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλωθούν άμεσα.

Κρεμάστε τα ανοιγμένα σακουλάκια Αν το ψυγείο σας έχει μεταλλικά ράφια τότε μπορείτε να κρεμάσετε από τις ράγες με binders όλα τα σακουλάκια με τα τρόφιμα που έχετε ανοίξει. Με αυτόν τον τρόπο τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο καιρό και θα αποφύγετε να στάξει κάποιο τρόφιμο μέσα στο ψυγείο σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share