Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Το σημείο που δεν καθαρίζεις συχνά στο μπάνιο και δείχνει πάντα βρώμıκο – Το εύκολο τρıκ για να λάμπει πάντα

Με τη βοήθεια έξυπνων hack καθαριότητας μπορούμε να έχουμε ένα τακτοποιημένο σπίτι

24 Νοεμβρίου 2023 13:03
Το σημείο που δεν καθαρίζεις συχνά στο μπάνιο και δείχνει πάντα βρώμıκο – Το εύκολο τρıκ για να λάμπει πάντα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το μπάνιο είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που χρειάζονται τακτικά -έως και καθημερινά- τακτοποίηση και καθάρισμα.

Με τη βοήθεια έξυπνων hack καθαριότητας μπορούμε να έχουμε ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς κόπο και με μια μικρή έρευνα ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα σημείο που αμελούμε συνεχώς να καθαρίσουμε, παρόλο που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας.

Όπως γράφει η Shifrah στο apartmenttherapy.com, η μητέρα της τής έχει μάθει πολλά έξυπνα cleaning tips που όσο μεγαλώνει φαίνεται πως την έχουν σώσει, τόσο στο ότι είναι πάντα τακτοποιημένο το διαμέρισμά της, όσο και στο να είναι μια «καλή» επισκέπτρια σε ένα σπίτι.

Δείτε επίσης: Παντζούρια στην εντέλεια: Το καθαριστικό κόλπο με ξύδι και 3 ακόμα υλικά για να τα καθαρίσετε σε χρόνο dt

Τα καθαριστικά hacks είναι πολλά και σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει μερικά κατά νου ώστε να διατηρεί τους χώρους του οργανωμένους εκείνα όμως τα έξυπνα και ολιγόλεπτα μυστικά πάντα κερδίζουν έναν έξτρα πόντο και προστίθενται στις καθημερινές μας συνήθειες.

Το σημείο που δεν καθαρίζεις συχνά στο μπάνιο και δείχνει πάντα λερωμένο -Το εύκολο τρικ για να λάμπει πάντα

Ένα από τα σημεία που πάντα συγκεντρώνουν σκόνη, βρωμιές αλλά και λερώνονται πιο εύκολα είναι ο νιπτήρας και ο πάγκος του. Εκτός από το ότι οι σκόνες, οι τρίχες από τα μαλλιά μας και οι πούδρες των καλλυντικά μας μπορούν να κάνουν τον νιπτήρα να δείχνει λερωμένος και ακατάστατος, οι σταγόνες του νερού που μένουν όταν πλενόμαστε, δημιουργούν μικρές στάμπες από άλατα.

Το μυστικό σε αυτήν την περίπτωση είναι πάντα μετά το πλύσιμο του προσώπου μας ή των χεριών μας να καθαρίζουμε με νερό στον νιπτήρα ενώ όταν πια έχουμε σκουπίσει τα χέρια μας -και έχουμε κλείσει τη βρύση- να καθαρίζουμε με στεγνό χαρτί ή ένα πανάκι μικροϊνών τον πάγκο και τα νερά περιμετρικά.

Με αυτόν τον τρόπο το μπάνιο θα δείχνει πάντα καθαρό, το έπιπλο του νιπτήρα δεν θα δείχνει ακατάστατο και γεμάτο στάμπες από νερά ενώ παράλληλα σκουπίζοντάς το κάθε φορά μετά το πλύσιμο τον χεριών σας θα αποφύγετε την γρήγορη εμφάνιση αλάτων.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share