Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

5 λόγοι που αξίζει να τοποθετήσεις στο σπίτι σου αντλίες θερμότητας!

Ιδού η λύση

16 Οκτωβρίου 2023 10:30
5 λόγοι που αξίζει να τοποθετήσεις στο σπίτι σου αντλίες θερμότητας!

Θέλεις θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού σε συνδυασμό με οικονομία και άνεση; Σου έχουμε την καλύτερη λύση. Αντλίες θερμότητας Inventor!

Ποιοι είναι οι 5 λόγοι όμως για τους οποίους στις προτείνουμε;

1. Η πιο βιώσιμη λύση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού

Όλοι έχουμε ακούσει ότι οι αντλίες θερμότητας είναι η πιο βιώσιμη και οικονομική λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό στο σπίτι. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα θέρμανσης, οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμότητα αντί να την παράγουν, ενώ αποδίδουν στον χώρο πολλαπλάσια ενέργεια από αυτή που χρειάζονται για τη λειτουργία τους. Συγκεκριμένα, αντλούν θερμική ενέργεια από το περιβάλλον και τη μεταφέρουν στον χώρο μας μέσω του ψυκτικού κυκλώματος και του δικτύου νερού. Το καλοκαίρι, λειτουργούν με τον αντίστροφο τρόπο, δηλαδή αποβάλλουν τη θερμότητα του χώρου μας στο περιβάλλον. Αυτή η ιδιότητα τις κατατάσσει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και όπως είναι λογικό, αναβαθμίζουν ενεργειακά κάθε σπίτι!

5 λόγοι που πρέπει να επιβάλλεται να τοποθετήσεις στο σπίτι σου κλιματιστικά Inventor

2. Εξοικονόμηση ενέργειας κι απόλυτη άνεση

H Inventor φροντίζει πάντα να φέρνει την τεχνολογία του αύριο στο σπίτι σας. Οι αντλίες θερμότητας Matrix και X-Force εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως η ενεργειακή κλάση Α+++, η γρήγορη παραγωγή ζεστού νερού, το χειριστήριο με ελληνικό μενού, τα δύο στάδια αθόρυβης λειτουργίας, η λειτουργία Wi-Fi, ο έλεγχος ζωνών. Επιπλέον, έχουν υψηλή απόδοση ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες, ενώ όλα τα μοντέλα συμμετέχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα Εξοικονομώ 2021 και Εξοικονομώ 2023 κι εμπίπτουν στις υψηλότερες κατηγορίες χρηματοδότησης.

5 λόγοι που πρέπει να επιβάλλεται να τοποθετήσεις στο σπίτι σου κλιματιστικά Inventor

3. Πλήρης γκάμα, άμεσα διαθέσιμη 

Η Inventor διαθέτει ευρεία γκάμα αντλιών θερμότητας ενιαίου και διαιρούμενου τύπου, καθώς και μονάδες διαιρούμενου τύπου με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού για ολοκληρωμένη λύση με μεγαλύτερη ευελιξία και εγγυημένο αποτέλεσμα. Ακόμη, έχουν μικρές διαστάσεις ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία ή σε χώρους περιορισμένων τετραγωνικών.

4. Εύκολη εγκατάσταση

Οι αντλίες θερμότητας Inventor περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται ο εγκαταστάτης για εύκολη και σωστή τοποθέτηση χωρίς άγχος και ταλαιπωρία. Το κόστος εγκατάστασής τους είναι σχετικά χαμηλό και η διαδικασία απλή. Η μονάδα τοποθετείται όπως ένα κλασικό κλιματιστικό, χωρίς να χρειάζεται λεβητοστάσιο, δεξαμενή για αποθήκευση καυσίμων, καμινάδα ή κάποιου είδους αερισμός. Έτσι, η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ώρες.

5 λόγοι που πρέπει να επιβάλλεται να τοποθετήσεις στο σπίτι σου κλιματιστικά Inventor

5. Η καλύτερη ομάδα στο πλευρό σας

Η Inventor βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνεργατών της. Απαρτίζεται από εξειδικευμένο τεχνικό δίκτυο με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία στον κλάδο για να σας προσφέρει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε κάθε βήμα.

Βρείτε την αντλία θερμότητας Inventor που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, επιλέγοντας από την πλήρη γκάμα της σε ανταγωνιστικές τιμές κι απολαύστε εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση και σιγουριά, χάρη στην αξιοπιστία και άμεση υποστήριξη της Inventor.

5 λόγοι που πρέπει να επιβάλλεται να τοποθετήσεις στο σπίτι σου κλιματιστικά Inventor

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share