Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Τέλος» στους λεκέδες του καναπέ: Το κόλπο για να τους «εξολοθρεύσετε» σε χρόνο μηδέν

Πείτε «αντίο» στις επίμονες στάμπες

4 Οκτωβρίου 2023 11:16
«Τέλος» στους λεκέδες του καναπέ: Το κόλπο για να τους «εξολοθρεύσετε» σε χρόνο μηδέν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας ταλαιπωρούν οι επίμονοι λεκέδες στον καναπέ σας; Μην ανησυχείτε, γιατί με το παρακάτω κόλπο μπορείτε να εξολοθρεύσετε τις στάμπες σε χρόνο μηδέν και να πείτε «τέλος» μια και καλή. Με την ευκαιρία, δείτε tips για καλή ενέργεια στο καθιστικό!

Ευτυχώς, ένα νέο hack καθαρισμού αναδείχθηκε στο TikTok και βοήθησε πολλές νοικοκυρές με τους λεκέδες στους καναπές και σε άλλες ταπετσαρίες επίπλων που δεν έχουν καθαριστεί με επαγγελματικά εργαλεία εδώ και καιρό. Αυτή η νέα λύση για τον καθαρισμό του καναπέ θα σου λύσει τα χέρια καθώς θα χρειαστείς μερικά είδη οικιακής χρήσης που έχεις ήδη.

Καθαρισμός με ατμό

Ο χρήστης του TikTok, το mycleanworld, ανέβασε ένα βίντεο τον Αύγουστο του 2022 που παρουσιάζει ένα φανταστικό hack για να αναπαράγει τις συνθήκες που δημιουργούνται από τον επαγγελματικό καθαρισμό με ατμό. Ο καθαρισμός με ατμό λειτουργεί συνδυάζοντας υγρασία, θερμότητα, απορρυπαντικό καθαρισμού και αναρρόφηση ηλεκτρικής σκούπας, σύμφωνα με το 1st Class Carpet & Upholstery Cleaning.

Η υγρασία και η θερμότητα συνδυάζονται στην επιφάνεια της ταπετσαρίας σου, διεισδύοντας στο ύφασμα και ανασηκώνοντας τους ενσωματωμένους λεκέδες, τη βρωμιά και τυχόν άλλα ξένα στοιχεία που έχουν πιεστεί στην επιφάνεια λόγω επαναλαμβανόμενης χρήσης. Το απορρυπαντικό βοηθά στην ανύψωση επίμονων λεκέδων και βρωμιάς και, στη συνέχεια, η αναρρόφηση κενού απορροφά όλο αυτό το υλικό προς τα πάνω και μακριά από τα μαξιλάρια του καναπέ. Στο τέλος μιας εργασίας επαγγελματικού καθαρισμού, ο καναπές σου θα πρέπει να μυρίζει σαν φρέσκο και να φαίνεται σαν καινούργιο.

Το hack για να καθαρίσεις τον καναπέ σου

Στο βίντεο του TikTok βλέπουμε ο χρήστης να φτιάχνει ένα διάλυμα καθαρισμού από μια κάψουλα πλυντηρίου και ζεστό νερό, μουσκεύει ένα πανί στο διάλυμα και το τυλίγει γύρω από ένα καπάκι κατσαρόλας. Αυτό μετατρέπει το καπάκι σε ένα εύχρηστο πλυντήριο, καθιστώντας εύκολη την κάλυψη της μεγάλης επιφάνειας ενός καναπέ. Στη συνέχεια, έτριψε μπρος-πίσω στον καναπέ για να σηκώσει την επίμονη βρωμιά ή τους λεκέδες που δεν έχουν αφαιρεθεί με την τακτική της σκούπας. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share