Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

«Τέζα» οι κατσαρίδες από τον Σπύρο Σούλη: Οριστικό τέλος του εφιάλτη στο σπίτι με δύο φυσικά υλικά

Δώστε βάση για να απαλλαγείτε μια για πάντα!

16 Σεπτεμβρίου 2023 11:59
«Τέζα» οι κατσαρίδες από τον Σπύρο Σούλη: Οριστικό τέλος του εφιάλτη στο σπίτι με δύο φυσικά υλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κατσαρίδες αποτελούν σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού. Εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις και σε βγάζουν εκτός εαυτού. Μην ανησυχείς! Φτιάξε μικρέ μπάλες με 2 υλικά και θα τις εξαφανίσεις στη στιγμή.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά περιέχουν μερικές εξαιρετικά επιβλαβείς χημικές ουσίες που θα σκοτώσουν τις κατσαρίδες, αλλά θα αφήσουν δυσάρεστη μυρωδιά στο σπίτι και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου και την υγεία των κατοικίδιων σου.

Σήμερα, θα σου δείξουμε έναν ασφαλή τρόπο για την εξάλειψή τους τον οποίο προτείνει ο Σπύρος Σούλης...

Θα χρειαστείτε

  • 1 κρόκο αυγού
  • 30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Κατσαρίδες στο σπίτι
Κατσαρίδες στο σπίτι

Σπύρος Σούλης: Παρασκευή μείγματος για καταπολέμηση κατσαρίδων

Βάλε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ. Ανακάτεψε για να κάνεις ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια, φορώντας πάντα γάντια, φτιάξε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, άφησέ τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθέτησέ τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες . Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.

Οι κατσαρίδες θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους. Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες. Αρχικά, μπορεί να σκεφτείς ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσεις ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.

Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αυγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επανέλαβε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες. Επιπλέον, μην ανησυχείς για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλής για εσένα, την οικογένειά σας, τις γάτες σου και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share