Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Θαυματουργό φυτό: Απίστευτο κολπάκι που θα κάνει τα ρούχα σας στο πλυντήριο σαν καινούργια

Ασύγκριτο αποτέλεσμα

25 Ιουνίου 2023 18:14
Θαυματουργό φυτό: Απίστευτο κολπάκι που θα κάνει τα ρούχα σας στο πλυντήριο σαν καινούργια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα απορρυπαντικά μπορεί να είναι ακριβά και να προκαλούν αλλεργίες σε πολλούς. Αν ψάχνετε μια φυσική λύση για να πλύνετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο σας έχουμε την λύση! Με την ευκαιρία, δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μαλακτικό ρούχων χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ!

Ο κισσός δυστυχώς εξακολουθεί να έχει κακή φήμη ως δηλητηριώδες φυτό. Αλλά θα πρέπει να καταναλώσουμε τεράστιες ποσότητες αυτού του φυτού για να αρρωστήσουμε, κάτι που θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Στο πλύσιμο όμως, έχει καθαριστικές ιδιότητες που το καθιστούν αποτελεσματικό απορρυπαντικό χωρίς να δηλητηριάζει τίποτα ή κανέναν. Μπορείτε, επίσης, εδώ να δείτε πώς θα φτιάξετε σπιτικές ταμπλέτες για το πλυντήριο!

Οι φίλοι του περιβάλλοντος θα χαρούν όταν μάθουν ότι υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση:

Ρούχα «αλφαδιά»: Η απίστευτη χρήση του αλουμινόχαρτου στο πλυντήριο που θα σας σώσει

Μπορεί να ζούμε σε μια υπερ-καταναλωτική εποχή που όσο κι αν μας έχει γονατίσει η κρίση μια μικρή παρασπονδία την κάνουμε που και που και αγοράζουμε εκείνο το γλυκό ρουχαλάκι στη βιτρίνα που μας φώναζε «πάρε με».

Ας το επιτρέψουμε στον εαυτό μας δεν είναι δα και τόσο κακό! Πως μπορούμε, όμως, να το κρατήσουμε όπως την πρώτη μέρα που το πήραμε; Η μόνη σίγουρη λύση είναι να μην το φοράμε και να το αφήσουμε στη βιτρίνα της ντουλάπας μας. Το πήραμε για να το φοράμε, όμως, και όχι για να το θαυμάζουμε.

Ρούχα «αλφαδιά»: Η απίστευτη χρήση του αλουμινόχαρτου στο πλυντήριο που θα σας σώσει

Η λύση είναι απλή και το πιο σημαντικό σχεδόν ανέξοδη αρκεί να έχετε στο σπίτι λίγο αλουμινόχαρτο. Η διαδικασία δε είναι ακόμη πιο απλή! Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτοκαι τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας, σφιχτά, προσπαθώντας να φτιάξετε μια σφαίρα. Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης μαζί με τα ρούχα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα αφαιρέσετε την τσίχλα από τα ρούχα.

Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει τον στατικό ηλεκτρισμό και θα κρατήσει την υφή των υφασμάτων στην αρχική τους κατάσταση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα για οικονομία στο ρεύμα

Ένα απλό κόλπο για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του ψυγείου σας και να μειώσετε την κατανάλωσή του σε ρεύμα προτείνουν οι ειδικοί, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η αποδοτική λειτουργία των συσκευών μας είναι το κλειδί για να δούμε τους λογαριασμούς ρεύματος να μειώνονται, κάτι αναγκαίο εν μέσω μιας πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης.

Είναι γνωστό πως η πιο κοινή συμβουλή για να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας των ηλεκτρικών συσκευών μας είναι να τις βγάλουμε από την πρίζα, ωστόσο αναφορικά με το ψυγείο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό για ευνόητους λόγους.

Στο παρελθόν, έχουμε μιλήσει για τη σωστή μέθοδο απόψυξης του ψυγείου μας βήμα – βήμα που μπορεί μας γλιτώσει έως και 30% ενέργεια, καθώς και για το κόλπο με τα παγάκια στην κατάψυξη για οικονομία στο ρεύμα.

Αυτό που, όμως, δε γνωρίζουν πολλοί είναι πως και η χρήση της μαγειρικής σόδας μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα. Παράλληλα, δείτε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό για να λάμψουν ξανά τα ασημικά σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share