Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Μπανιέρα τζιτζί: Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για πεντακάθαρη ντουζιέρα

Δώστε βάση!

12 Ιουνίου 2023 15:16
Μπανιέρα τζιτζί: Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για πεντακάθαρη ντουζιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολα θα πάει ο νους σας. Το μυστικό για πεντακάθαρη ντουζιέρα δεν έχει να κάνει καν με τον καθαρισμό της. Έχει να κάνει με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε το ντουζ σας. Μάθετε, λοιπόν, το μυστικό που θα διατηρεί την ντουζιέρα σας πεντακάθαρη σύμφωνα με τον Σπύρο Σούλη. Με την ευκαιρία, δείτε 2 παενέξυπνα tips από τον Σπύρο Σούλη για να καταπολεμήσετε την υγρασία στην ντουλάπα

Το μυστικό βρίσκεται στο αφρόλουτρο ή το σαπούνι που χρησιμοποιείτε...

Μπανιέρα τζιτζί: Το κόλπο του Σπύρου Σούλη για πεντακάθαρη ντουζιέρα
Πηγή: unsplash.com

Αν χρησιμοποιείτε σαπούνι για να κάνετε το ντους ή το μπάνιο σας καλό είναι να σταματήσετε… για το καλό της ντουζιέρας σας. Τα λιπαρά και τα έλαια που περιέχονται στα σαπούνια είναι αυτά που δημιουργούν το πρόβλημα καθώς μένουν στην ντουζιέρα και χρειάζονται τακτικό καθάρισμα για να φύγουν.

Από την άλλη μεριά τα αφρόλουτρα λειτουργούν ουσιαστικά σαν απορρυπαντικά και έχουν τις ιδιότητες τους. Με λίγα λόγια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνουν υπολείμματα στη ντουζιέρα και να φεύγουν απλά με την πίεση του νερού.

Βγάλτε, λοιπόν, από τη ζωή σας το σαπούνι και αντικαταστήστε το με αφρόλουτρο αν δεν θέλετε να καθαρίζετε συνεχώς την ντουζιέρα σας.

Σκέτη ιδιοφυΐα ο Σπύρος Σούλης: Το κόλπο για καθάρισμα της τουαλέτας με ένα κατσαβίδι

Όταν πρόκειται για μυστικά που αφορούν το σπίτι ο Σπύρος Σούλης είναι ο ειδήμων που μπορεί να βρει τη λύση. Ο γνωστός διακοσμητής που είναι σκέτη ιδιοφυία, μοιράστηκε το κόλπο του για καθάρισμά της τουαλέτας με ένα κατσαβίδι.

Το καθάρισμα της τουαλέτας πέρα από μια αηδιαστική δουλειά είναι και πολύ βαρετή. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διορθώσετε το καζανάκι που τρέχει.

Ασχέτως με το πόσο συχνά το κάνετε, ο σωστός τρόπος για να έχετε μια τουαλέτα που όχι μόνο δείχνει καθαρή αλλά είναι κιόλας, είναι ο παρακάτω.

Όπως αναφέρει το spirossoulis.com, με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού θα μπορείτε πολύ γρήγορα να έχετε μπροστά σας μια τουαλέτα που μυρίζει πολύ όμορφα και είναι και πεντακάθαρη. Παράλληλα, αυτό είναι το σπιτικό κόλπο με ξύδι που ξεβουλώνει την τουαλέτα.

Όταν καθαρίζετε την τουαλέτα σας με κλασικά πανιά υπάρχουν κάποια σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε. Έτσι η τουαλέτα σας μπορεί να δείχνει καθαρή αλλά δεν είναι στο 100% της.

καθάρισμα τουαλέτας

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1. Αφαιρέστε με τη βοήθεια του κατσαβιδιού το καπάκι της τουαλέτας και το κάθισμά της. Μόλις τα καταφέρετε έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα εκείνα τα σημεία που θέλουν πραγματικό καθάρισμα.

2. Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού πάλι, αφού το καλύψετε με ένα πανί, περάστε όλο το σημείο κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας. Κάντε το με λίγη χλωρίνη και επιμείνετε αρκετά μέχρι να καθαρίσετε εντελώς το σημείο.

3. Δεν χρειάζεται να κάνετε την παραπάνω διαδικασία κάθε φορά που καθαρίζετε το μπάνιο σας αλλά φροντίστε να το κάνετε μια φορά το μήνα ή και μια φορά στους έξι μήνες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share