Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Ξύπνιος» ο Σπύρος Σούλης: Έτσι θα καθαρίσετε την τουαλέτα σας με ένα κατσαβίδι

Μίλησε ο ειδικός!

7 Ιουνίου 2023 13:10
«Ξύπνιος» ο Σπύρος Σούλης: Έτσι θα καθαρίσετε την τουαλέτα σας με ένα κατσαβίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπύρος Σούλης: Ο γνωστός διακοσμητής που είναι σκέτη ιδιοφυία, μοιράστηκε το κόλπο του για καθάρισμα της τουαλέτας με ένα κατσαβίδι.

Το καθάρισμα της τουαλέτας πέρα από μια αηδιαστική δουλειά είναι και πολύ βαρετή. Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά.

Ασχέτως με το πόσο συχνά το κάνετε, ο σωστός τρόπος για να έχετε μια τουαλέτα που όχι μόνο δείχνει καθαρή αλλά είναι κιόλας, είναι ο παρακάτω.

Όπως αναφέρει το spirossoulis.com, με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού θα μπορείτε πολύ γρήγορα να έχετε μπροστά σας μια τουαλέτα που μυρίζει πολύ όμορφα και είναι και πεντακάθαρη. Παράλληλα, δείτε αυτό το ισχυρό καθαριστικό μείγμα με λεμόνι που θα εξαλείψει δραστικά το πουρί

Όταν καθαρίζετε την τουαλέτα σας με κλασικά πανιά υπάρχουν κάποια σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε. Έτσι η τουαλέτα σας μπορεί να δείχνει καθαρή αλλά δεν είναι στο 100% της.

«Ξύπνιος» ο Σπύρος Σούλης: Έτσι θα καθαρίσετε την τουαλέτα σας με ένα κατσαβίδι
Πηγή: pexels.com

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1. Αφαιρέστε με τη βοήθεια του κατσαβιδιού το καπάκι της τουαλέτας και το κάθισμά της. Μόλις τα καταφέρετε έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα εκείνα τα σημεία που θέλουν πραγματικό καθάρισμα.

2. Με τη βοήθεια του κατσαβιδιού πάλι, αφού το καλύψετε με ένα πανί, περάστε όλο το σημείο κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας. Κάντε το με λίγη χλωρίνη και επιμείνετε αρκετά μέχρι να καθαρίσετε εντελώς το σημείο.

3. Δεν χρειάζεται να κάνετε την παραπάνω διαδικασία κάθε φορά που καθαρίζετε το μπάνιο σας αλλά φροντίστε να το κάνετε μια φορά το μήνα ή και μια φορά στους έξι μήνες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share