Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο!

9 Ιουνίου 2023 15:22
Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο!

Όλοι ξέρουμε πόσο αναγκαίο είναι ένα κλιματιστικό και σίγουρα όχι μόνο για το καλοκαίρι. Με τα έξοδα που έχει πλέον κάθε σπίτι, είναι λογικό να ψάχνουμε συσκευές για ψύξη και θέρμανση, που θα μας είναι χρήσιμες χειμώνα-καλοκαίρι και παράλληλα θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρήματα. Τα κλιματιστικά Inventor, εκτός από την τέλεια ατμόσφαιρα που δημιουργούν, σε βοηθούν να κάνεις οικονομία, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, ειδικά σχεδιασμένα για εξοικονόμηση ενέργειας όλο τον χρόνο. Μάλιστα συμμετέχουν στα προγράμματα Εξοικονομώ 2021 και Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή και έτσι μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ακόμη πιο οικονομικά.

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Κλιματιστικά Inventor με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++

Οι περισσότεροι από εμάς πλέον ξέρουμε ότι η ενεργειακή κλάση ενός κλιματιστικού σχετίζεται με την ενέργεια που καταναλώνει και την απόδοσή του. Και τα σύγχρονα κλιματιστικά συχνά αναφέρουν ότι έχουν ενεργειακή κλάση Α+++. Ωστόσο, πρόσεξες ποτέ αν η ενεργειακή κλάση Α+++ ισχύει και στην ψύξη και στη θέρμανση; Αν ισχύει και για τα μεγαλύτερα μεγέθη, όπως τα 24.000 btu; Δυστυχώς, συνήθως δεν ισχύει. Και σίγουρα αν μπεις στη διαδικασία να κάνεις την επένδυση ενός νέου κλιματιστικού που θα σου δίνει την ευκαιρία να το χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο, χωρίς να σκέφτεσαι τον λογαριασμό του ρεύματος, καλό είναι να είσαι σίγουρος για την ενεργειακή του κλάση.

Τα κλιματιστικά Inventor χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ εγγυόνται άριστη λειτουργία με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Συγκεκριμένα, τα κλιματιστικά Leon και Legend έχουν ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση, αλλά και σε όλες τις αποδόσεις, ακόμη και στα 24.000 btu, χαρακτηριστικό αρκετά σπάνιο παρόλη τη σημασία του για την οικονομία που χρειάζεσαι όταν έχεις μια μεγάλη ηλεκτρική συσκευή. Έτσι, σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα, ενώ μπορείς να νιώθεις σιγουριά ότι το κλιματιστικό σου θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά, όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες έξω.

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Τεχνολογία για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Για να απολαμβάνεις τέλεια θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς έγνοια για τον λογαριασμό του ρεύματος, επίλεξε ένα κλιματιστικό με προηγμένα χαρακτηριστικά που θα σου εξασφαλίσουν ιδανική ατμόσφαιρα με οικονομικότερη λειτουργία. Τα κλιματιστικά Legend της Inventor διαθέτουν αισθητήρα Eco Senso που αντιλαμβάνεται την παρουσία σου στον χώρο και ελαττώνει τη λειτουργία του αν δεν ανιχνεύσει κίνηση για 30 λεπτά, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Με το κλιματιστικό Neo και την υπηρεσία Hotel Menu μπορείς να προγραμματίσεις τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένα όρια και να εξοικονομήσεις έως και το 70% του κόστους λειτουργίας.

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Όλες οι ρυθμίσεις στο χέρι σου

Όλα τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν λειτουργία Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Inventor Control, με την οποία ρυθμίζεις το κλιματιστικό σου απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Σκέψου πώς είναι εκείνες οι καυτές καλοκαιρινές μέρες που επιστρέφεις σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά και λογικά καταϊδρωμένος από τη ζέστη. Τι καλύτερο από το να σε περιμένει ένα δροσερό σπίτι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ενεργοποιήσεις από το κινητό σου νωρίτερα. Και δεν είναι ότι απλά γυρνάς στην τέλεια θερμοκρασία, αλλά κάνεις και οικονομία! Γιατί χωρίς Wi-Fi, θα γυρνούσες στο ζεστό σπίτι και θα το έβαζες πιθανότατα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να κρυώσει ο χώρος γρήγορα. Οπότε το κλιματιστικό θα αναγκαζόταν να “ζοριστεί” για να πιάσει τη θερμοκρασία αυτή, καταναλώνοντας έτσι πολύ περισσότερη ενέργεια.

Εκτός όμως από αυτό, με την εφαρμογή Inventor Control μπορείς να δημιουργήσεις έξυπνα σενάρια. Δηλαδή, ανάλογα με την εποχή και το πρόγραμμά σου, μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένες λειτουργίες του κλιματιστικού όπως σε εξυπηρετούν. Για παράδειγμα, μπορείς να ορίσεις ότι αν η εξωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 35⁰C, θα ενεργοποιηθεί το κλιματιστικό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και με συγκεκριμένες λειτουργίες. Τέλειο;

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Τέλεια δροσιά το καλοκαίρι, απόλυτη ζεστασιά τον χειμώνα!

Τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες στο σπίτι σου όλο τον χρόνο. Η λειτουργία Breeze Away φροντίζει ώστε ο αέρας να μην κατευθύνεται προς εσένα για να απολαμβάνεις τέλεια αίσθηση δροσιάς, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του αέρα επάνω σου. Αντίθετα, η λειτουργία Follow Me σου προσφέρει την ιδανική ζεστασιά εκεί που τη θέλεις. Πώς; Ένας έξυπνος αισθητήρας βρίσκεται στο τηλεχειριστήριο και ενεργοποιώντας τη λειτουργία, η ζέστη το ακολουθεί παντού. Τις κρύες νύχτες του χειμώνα, βάλε το τηλεχειριστήριο στην τσέπη σου και μείνε απλά με το κοντομάνικο!

Με τον Αισθητήρα Κίνησης ρυθμίζεις την κατεύθυνση του αέρα προς τα εσένα ή αντίθετα από εσένα. Παράλληλα, αντιλαμβάνεται και την παρουσία σου στον χώρο προσαρμόζοντας την λειτουργία του για να εξοικονομεί ενέργεια. Επιπλέον, η 4D Ροή Αέρα φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς δυσπρόσιτα σημεία, όπως ιδιαίτερες γωνίες ή σημεία κάτω από σκάλες.

Επιπλέον, μπορείς να απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα που θέλεις ακόμη και στο εξοχικό σου κι ας μην έχεις κλιματιστικό τοίχου. Με τα φορητά κλιματιστικά Inventor παίρνεις τη δροσιά μαζί σου όποτε θέλεις για να χαρείς κάθε στιγμή των διακοπών σου!

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα

Πόσο καθαρός είναι ο αέρας που αναπνέουμε; Αν έχουμε κλιματιστικό Inventor μπορούμε να είμαστε σίγουροι τουλάχιστον για τον αέρα του σπιτιού μας! Η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, ενώ ο Ιονιστής εξαφανίζει μικρόβια, σκόνη, γύρη, καπνό, οσμές προσφέροντας καθαρή ατμόσφαιρα και αίσθηση φρεσκάδας. Το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA απομακρύνει και τα πιο μικρά αιωρούμενα σωματίδια για να σου χαρίζει υγιεινό περιβάλλον και να προλαμβάνει αλλεργίες και ασθένειες.

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Επίλεξε Inventor για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι χειμώνα-καλοκαίρι

Τα κλιματιστικά Inventor αποτελούν την ισχυρή λύση για όλα όσα χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι, ώστε να δημιουργήσεις ένα τέλεια δροσερό περιβάλλον στο σπίτι, αλλά και τον χειμώνα την απόλυτη αίσθηση ζεστασιάς, ενώ κάνεις οικονομία. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις ιδανική ατμόσφαιρα με τους αγαπημένους σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχία!

Κλιματιστικά Inventor για οικονομία όλο τον χρόνο

Για περισσότερα κάντε κλικ στο www.inventoraircondition.gr ή ακολουθήστε τα accounts του στα social media: Facebook Page: Inventor Instagram Page: inventor_greece

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share