Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το φενγκ σούι μίλησε: Τα 7 κόλπα για να προσελκύσετε αμέτρητα χρήματα

Οι τρόποι να φέρετε την αφθονία στο σπίτι και στη ζωή σας

4 Ιουνίου 2023 18:22
Το φενγκ σούι μίλησε: Τα 7 κόλπα για να προσελκύσετε αμέτρητα χρήματα
© Pexels
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το φενγκ σούι μίλησε και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα 7 κόλπα που χρειάζεται να κάνετε για να προσελκύσετε αμέτρητα χρήματα.

Το σπίτι σας είναι ο καθρέφτης της ζωής σας. Κι αν επιθυμείτε να φέρετε τον πλούτο στη ζωή σας, το σπίτι σας μπορεί να γίνει ένα υπέροχο σύστημα υποστήριξης γι’αυτόν τον σκοπό. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις μία νοοτροπία ανάπτυξης σε έναν χώρο που μοιάζει με το δικό σου, ιδανικό καταφύγιο. Θυμηθείτε πως όταν νοιάζεστε για το σπίτι σας, νοιάζεστε για τον εαυτό σας. Με την ευκαιρία, αυτό το χρώμα στο πορτοφόλι προσελκύει τα χρήματα.

Αυτή η επένδυση της ενέργειας στο σπίτι σας είναι, επίσης, επένδυση στο ευ ζην σας. Τι περιλαμβάνει, όμως, το φενγκ σούι για πλούτο; Τι τροποποιήσεις / αλλαγές χρειάζεται να κάνετε στο σπίτι σας για να «ανοιχτείτε» στην αφθονία;

1.Συμμάζεψε την ακαταστασία

Τακτοποιώντας, συμμαζεύοντας και απομακρύνοντας τα περιττά κάνεις χώρο για τα καινούρια, τα καλά, τα υπέροχα. Όλα αυτά, αφού διαβάσεις πότε είναι η ιδανική στιγμή να καθαρίσεις το σπίτι σου, σύμφωνα με έναν βουδιστή μοναχό.

2. Μην αναβάλλεις άλλο τις μικρές επιδιορθώσεις

Οι επιδιορθώσεις μπορεί να είναι μικρές, αλλά ο αντίκτυπος τεράστιος. Για παράδειγμα, ένα παράθυρο που κολλάει ή η αντικατάσταση ενός πόμολου στο ντουλάπι ή μία καινούρια κεφαλή ντους αν αυτή που έχεις τώρα στάζει. Τα χαλασμένα πράγματα είναι πολύ ενοχλητικά και ρουφούν την ενέργεια του σπιτιού σου, γι’αυτό αξίζει να διαβάσεις και το πώς θα αντιμετωπίσεις τις μικροζημιές στο σπίτι.

φενγκ σούι
© Pexels

3. Τοποθέτησε τα αγαπημένα σου πράγματα με υψηλή ενέργεια σε περίοπτη θέση

Ένα θιβετιανό μπολ, μία χούφτα των αγαπημένων σου κρυστάλλων, τα ευωδιαστά κεριά σου ή ό,τι άλλο σε βοηθά να ανανεώνεις την ενέργεια του σπιτιού και του μέσα σου χρειάζεται να βρίσκονται κάπου που να τα βλέπεις συχνά – στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στην είσοδο του σπιτιού. Έτσι, θα τα χρησιμοποιείς και πιο συχνά και θα έρχεσαι σε επαφή με περισσότερη θετική ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας σου.

4. Περισσότερη τέχνη

Ένας τοίχος, η δική σου art gallery, όπου θα τον γεμίσεις με ό,τι αγαπάς. Από φωτογραφίες μέχρι έργα τέχνης, η ιδέα είναι να αναδείξεις τη δημιουργικότητα μέσα στο σπίτι σου. Η ελευθερία της αυτοέκφρασης είναι η κινητήρια δύναμη της αφθονίας.

5. Βάλε ένα φυτό στο γραφείο σου

Προσπάθησε να διατηρήσεις το γραφείο σου όσο πιο μίνιμαλ γίνεται με μία εξαίρεση: το φυτό που θα επιλέξεις. Ένα φυτό που μεγαλώνει και ανθίζει ως βασικό σημείο εστίασης σημαίνει πως εστιάζεις στην ανάπτυξη και την εξέλιξη. Αν δεν τα πηγαίνεις καλά με τη φροντίδα των φυτών μπορείς να βάλεις μερικούς μπαμπού μίσχους σε ένα βάζο γεμάτο με νερό που θα κρατάς καθαρό – εναλλακτική που δεν χρειάζεται μεγάλη φροντίδα, αλλά θα φέρει την ενέργεια της φύσης στον χώρο σου.

6. Πρόσθεσε πλούσιες υφές σε κάθε δωμάτιο

Στις ιδέες συμπεριλαμβάνονται ένα χνουδωτό χαλί, μία μαλακή κουβέρτα, ένα αφράτο ριχτάρι, μαξιλάρια με ιδιαίτερες υφές ή ακόμα και μία ταπετσαρία τοίχου. Έτσι οι χώροι σου θα αποκτήσουν διάσταση και coziness, ώστε να καλοδεχτούν την αφθονία.

7. Συγκέντρωσε τα χρήματα σε ένα σημείο

Πρακτικά αυτό σημαίνει ένα μεγάλο, γυάλινο δοχείο ή ένα διακοσμητικό κρυστάλλινο βάζο μέσα στο οποίο θα βάλεις τα ψιλά σου. Ένας κουμπαράς που, όμως, θα είναι αισθητικά ευχάριστος και θα σου θυμίζει όλους τους τρόπους που ενεργά «χτίζεις» την αφθονία στη ζωή σου. Πρόσθεσε μερικούς από τους αγαπημένους σου κρυστάλλους για να μεγιστοποιήσεις τη μαγνητική του δύναμη για πλούτο και χρήματα.

Όσο συνεχίζεις να ασχολείσαι με το φενγκ σούι για πλούτο στο σπίτι και στη ζωή σου, τόσο πιο πολύ θα «βυθίζεσαι» και σε ό,τι αντίστοιχο θέλεις να βιώσεις και να νιώσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Αξιοποιώντας τις παραπάνω συμβουλές θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για τους πιο πρακτικούς τρόπους, ώστε να πολλαπλασιάσεις τη δύναμη σου και να φανερώσεις στη ζωή σου όλα όσα αναζητάς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share