Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αίμα, ούρα και μυρωδιές στο στρώμα - Πως θα καθαρίσετε τους πιο δύσκολους λεκέδες

Ο συνδυασμός των τριών μυστικών υλικών για απίθανα αποτελέσματα

3 Ιουνίου 2023 15:04
Αίμα, ούρα και μυρωδιές στο στρώμα - Πως θα καθαρίσετε τους πιο δύσκολους λεκέδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν λεκέδες όπως το αίμα, τα ούρα και μυρωδιές στο στρώμα που όλες δυσκολευόμαστε να καθαρίσουμε. Από σήμερα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο αποτελεσματικές οικιακές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τους πιο δύσκολους λεκέδες. Παράλληλα, δείτε εδώ το κόλπο για να αφαιρέστε τους λεκέδες στο μάρμαρο από τις γλάστρες.

Ο συνδυασμός των τριών μυστικών υλικών για απίθανα αποτελέσματα για να καθαρίσετε τους δύσκολους λεκέδες από το στρώμα

Εάν δεν χρησιμοποιείτε προστατευτικά στο στρώματα σας που μπορούν να πλυθούν, τότε έχετε πολύ λίγες πιθανότητες να δημιουργηθούν λεκέδες στα στρώματα.

Αν όμως δεν χρησιμοποιείτε υποστρώματα, τότε δεν μπορείτε να αποτρέψετε τη διείσδυση λεκέδων και οσμών στο στρώμα σας. Ειδικά τα παιδικά κρεβάτια μπορούν να λερωθούν ακόμη πιο γρήγορα. Εάν το στρώμα σας είναι χρωματισμένο και έχει δυσάρεστη οσμή, μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας απλά προϊόντα καθαρισμού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά αντικείμενα τα οποία πιθανόν να έχετε στο σπίτι σας για να φτιάξετε το καθαριστικό για το στρώμα του κρεβατιού.

Οι τρόποι για να καθαρίσετε τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως ούρα, αίμα και μυρωδιές από το στρώμα

Υλικά:

  • 250 ml οξυζενέ (μπορείτε να το αγοράσετε από φαρμακεία)
  • μία με δύο σταγόνες υγρό σαπουνιού ή απορρυπαντικού πλυντηρίου
  • 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 μπουκάλι ψεκασμού

Αυτό το μείγμα είναι πιο αποτελεσματικό αμέσως μετά την προετοιμασία, οπότε είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να περιμένετε.

Διαδικασία:

Αναμείξτε το οξυζενέ με τη μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια προσθέστε 1 έως 2 σταγόνες υγρού σαπουνιού ή απορρυπαντικού. Ανακατέψτε ξανά και ρίξτε το μείγμα σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Πριν από τη χρήση του μείγματος, κουνήστε καλά το μπουκάλι στο οποία βάλατε το μείγμα. Ψεκάστε το μείγμα στις βρώμικες περιοχές του κρεβατιού. Αφήστε το να στεγνώσει καλά, προκειμένου να καταφέρει να δράσει αποτελεσματικά κατά των λεκέδων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών για να το στεγνώσετε γρηγορότερα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share