Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σιδέρωμα χωρίς σίδερο: Το σπιτικό σπρέι που θα σας λύσει τα χέρια με τα ασιδερώτα ρούχα

Δώστε βάση!

30 Μαΐου 2023 10:57
Σιδέρωμα χωρίς σίδερο: Το σπιτικό σπρέι που θα σας λύσει τα χέρια με τα ασιδερώτα ρούχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σας έχει κουράσει να σπαταλάτε τον χρόνο σας στο σίδερο και την σιδερώστρα; Τότε αυτό το σπιτικό σπρέι για τα ασιδέρωτα ρούχα θα σας λύσει τα χέρια. Με την ευκαιρία, δείτε 5 κόλπα για να αποθηκεύσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα χωρίς κόπο.

Το σίδερο είναι από τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού για τους περισσότερους από εμάς. Αν λοιπόν δεν θέλετε να τρώτε τόσες ώρες πάνω από το σίδερο και την σιδερώστρα, διαπιστώσατε τελευταία στιγμή ότι το αγαπημένο σας ρούχο είναι τσαλακωμένο ή έχει ζάρες και δεν προλαβαίνετε να το σιδερώσετε ή σας χάλασε το σίδερο, έχουμε λύση.

Θα φτιάξουμε μαζί ένα σπιτικό σπρέι με λίγα και οικονομικά υλικά που θα κάνει τα ρούχα σας να μην έχουν ζάρες και να μην είναι τσαλακωμένα. Αυτό το σπιτικό σπρέι είναι ο καλύτερος φίλος κάθε νοικοκυράς και κάθε νοικοκύρη κι εμείς δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε.

Σιδέρωμα χωρίς σίδερο: Το σπιτικό σπρέι που θα σας λύσει τα χέρια με τα ασιδερώτα ρούχα

Διαβάστε παρακάτω:

Θα χρειαστείτε

  • 2 φλιτζάνια ζεστό νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαλακτικό μαλλιών
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
  • Καθαρό μπουκάλι ψεκασμού

Διαδικασία

Αρχικά προσθέτουμε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Το νερό πρέπει να είναι ζεστό στην αρχή για να βοηθήσει το μαλακτικό να διαλυθεί. Έπειτα λοιπόν προσθέτουμε το μαλακτικό μαλλιών και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.

Βάζουμε το λευκό ξύδι και αξίζει να σημειωθεί ότι η μυρωδιά του ξυδιού θα εξατμιστεί από τα ρούχα, μόλις αυτά στεγνώσουν. Ανακινούμε πολύ καλά το μπουκάλι ψεκασμού, παίρνουμε το τσαλακωμένο ρούχο και το ψεκάζουμε με το μείγμα. Τραβήξτε με τα χέρια το τσαλακωμένο ρούχο και αφήστε το σε μία επίπεδη επιφάνεια. Μόλις στεγνώσει θα είναι τέλειο!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share